Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У Горохові хтось напакостив на головному міському ставкові

Навіщо це було потрібно пакісникам – не розуміє і лебідь Зевс...

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

У Горохові хтось напакостив на головному міському ставкові

Воду за одну ніч опустилася на півметра

Цими днями Гороховом покотилася неприємна звістка: з водойми, відродженої  на місці колишнього Смалевого озера,  через гребельку стікає вода, що зауважила, йдучи на роботу, головна медсестра Горохівської ЦРЛ Лариса Король.

– Хтось навіщось із відповідного місця вирвав металевий диль, – дізналася у Горохівського міського голови Віктора Годика, який разом із водієм Віктором Ільюком  усував шкоду, не чекаючи майстрів.

– Хтось навіщось із відповідного місця вирвав металевий диль…

Прикро. Пригадалося, як немало докорів вислуховувала міська влада тоді, коли Смалеве озеро було схоже на болотяно-очеретну канаву, як багато праці вклали у нього людські руки, грошей – міський бюджет і небайдужі підприємці, душі і старань – ті особистості, завдяки кому затхлий рів із зарослими берегами перетворилися на мальовничу місцинку для відпочинку.

Новий став швидко вподобали чи не всі горохівські рибалки. Він став улюбленим місцем відпочинку дорослих чоловіків і дітей. Вітаючись  у вихідні дні зі знайомими, які, наче заворожені, дивляться на поплавки, не віриться, що хтось із них може залишити після себе бодай папірець, однак нерідко  буває, що серед травиці на привабливих моріжках під ноги втрапляють папір,  пластмасові і скляні пляшки, целофан і залишки їжі, словом, усе, що хороший господар ніколи не залишив би сміттям у своєму дворі…  Та хтось же його залишає!

Єдиним свідком, котрий наразі бачить усі шкідливі витівки дорослих чи юних, є хіба що білокрилий лебідь Зевс. Умів би птах говорити – не терпів би  нехлюйства у спільному домі, а ось люди чомусь не соромляться одні одних.

 

 … Певно, капость паскудник зробив серед ночі, бо бачилося, що вода опустилася більше, як на півметра. Страху нема: водойма знову наповнилася, а ось чи гризтиме совість того, хто  наважився на таку підлість?

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel