Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Спочатку зник «бацька», а за ним – і наш «батько»

А все так гарно починалося...

Фото espreso.tv.

Спочатку зник «бацька», а за ним – і наш «батько»

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Після розлучення Володимира Кличка донька залишилася з ним

Колишню цивільну дружину уславленого українського боксера американську акторку Хайден Панеттьєрі застукали з іншим чоловіком

Хто новий кавалер Хайден – невідомо. Папараці зловили їх разом у дорогому ресторані. Вони весь час жартували і трималися за руки. Мама актриси Леслі Фогель, схоже, не жалкує, що її донька розлучилася з українським боксером. «Зараз Хайден вільна, вона і Володимир просто є батьками їхньої 3-літньої доньки Каї», – заявила вона.

Три роки тому повідомляли про якусь депресію, яка навалилась на Хайден після народження дитини. Не завжди переконливим на ринзі у той час був і Володимир. Видно, щось таки не складалось у їхній сім’ї. А ось зараз Хайден має щасливий вигляд, депресію як рукою зняло.

Може, секрет її веселощів у тому, що доньку актриса віддала Володимиру і, поки самотній татусь доглядає дитину, має можливість повністю поринути у «другу молодість»?

 

Донор зустрілася із пацієнткою, якій... віддала своє серце!

Як таке можливо, спитаєте? Можливо. Це називається «процедурою доміно»

 

 Отже, за порядком. 53-річна Теммі Гріффін з американського штату Орегон потребувала пересадки легень. Зазвичай якщо «міняють» цей орган, то у парі із серцем (воно у Теммі хоч і працювало добре, але через хворобу легень було зміщене). Словом, коли знайшли померлого донора, то від нього пересадили Теммі і легені, і серце. А що ж зробили з її здоровим серцем? Його віддали для трансплантації іншій жінці – 55-річній Лінді Карр.

Операцію проводили три команди. Одна видалила серце і легені у померлого донора. Друга пересадила органи Теммі. Третя пересадила її серце Лінді.

Через шість тижнів жінки зустрілися, і донор змогла почути, як б’ється її головний орган в чужих грудях. «Дивно, що я пожертвувала своє серце – і досі жива. Чи чули ви колись про таке?» – розплакалась Теммі. «Мені просто пощастило, що ситуація склалася таким дивним і благополучним чином», – обійняла її Лінда. А подруга Рут Іссаксон намалювала картину, де Теммі слухає, як б’ється Ліндине серце (на фото).

...Завдяки серцю та легеням людини, чия душа вже на небесах, життя отримала інша жінка, котра також подарувала комусь своє серце. Це неймовірне чудо, авторами якого є самі люди!

 

Убив власну дитину і наклав на себе руки

Моторошна трагедія сталася у Житомирській області

Увагу підлітків, що гуляли в лісовому масиві поблизу села Кам’янка, привернув автомобіль, до якого довгий час ніхто не навідувся. Коли хлопці заглянули всередину машини, їм відібрало мову – у салоні були дві мертві людини – чоловік і дівчинка.

Поліція з’ясувала, що 34-річний батько убив свою восьмилітню дочку, а потім вчинив самогубство. На місці трагедії була записка. Вбивця пояснив свій вчинок побутовими негараздами та проблемами у сім’ї.

Хочеться тільки запитати: в чому винна дитина?

 

Пряма мова

Володимир СПІВАКОВСЬКИЙ, бізнесмен, блогер, вражений цифрами поданих заяв до вищих навчальних закладів за спеціальностями:

Журналістика – 20 тисяч, філологія – 60 тисяч, туризм – 20 тисяч, математика – 1,2 тисячі, хімія – 1,5 тисячі, фізика – 764 заяви, матеріалознавство – 370.

Навіщо нам стільки журналістів, туристів, економістів і взагалі пофігістів? Йдуть учитися на філологів і журналістів не тому, що є попит. Його немає. Але це єдине, що вважається легким, – для веселого університетського життя, коли можна продовжити дитинство.

Тому тут змішалися всі фактори нашого недолугого життя: вітчизняні виші і шкільна освіта слабкі, характери у випускників – теж слабкі. Батьки розгубилися і не знають, куди бігти і де у дітей щастя. Перспективи в країни не проглядаються, або їх ніхто не показує...

Ну чого ж не проглядаються? Перспективи зрозумілі.

5 років гульок у виші, а потім – на полуниці до Польщі...

 

У Трускавці встановили 12-метрову статую Ісуса

Її буде видно здалеку, адже постала скульптура на найвищій точці міста – Гошівській горі

 

 Це копія знаменитого  40-метрового «Христа-Спасителя» у Ріо-де-Жанейро, який височіє над бразильським містом з 1931 року.

Ініціатор трускавецького проекту – місцевий політик та меценат Ігор Кісак. «Я думаю, що скульптура буде об’єднувати усіх християн та принесе нам мир», – сподівається він.

Що ж, у теперішній час це дуже потрібно українцям, яких лякають громадянськими та релігійними війнами.

 

Порошенко сам зателефонував кореспонденту ТСН і розказав, де... не був. Але де ж був?!

Глава держави не з’являвся на людях та в телеефірі цілий тиждень після того, як 28 липня взяв участь у хресній ході. Виявилось, подорожував. «З 29 липня по 5 серпня

 

  2018 року Петро Порошенко з приватною поїздкою перебував у Євросоюзі для проведення низки зустрічей», – відповіли в Адміністрації Президента на запит «Української правди». Що це за приватні зустрічі і де саме вони відбувались – не сказали. Лиш уточнили, що їздив Порошенко за власні гроші і не до Іспанії, де має будиночок

Тим часом Президент особисто зателефонував журналістці ТСН Ользі Василевській, яка готувала сюжет про можливий його відпочинок в іспанській Марбельї! Це сталося за півгодини до ефіру,

6 серпня. Василевська готувала матеріал «У пошуках Петра Олексійовича довелося піднятися на найвищу гору в Марбельї» і анонсувала його на своїй сторінці у Facebook. Порошенко розповів, що ніколи там не відпочивав: «Хочу вам повідомити, що зараз я перебуваю на робочому місці, у Києві, Україна, вулиця Банкова. Я дуже щасливий, що завдяки моїй скромній особі ви, особливо за рахунок великого олігарха («1+1» належить Коломойському. – Ред.), змогли відвідати Іспанію і відпочити там. Єдине, що скажу, – ні в цьому, ні в минулому році, ні на найбільшій, ні на найменшій горі, ні в Марбельї, ні в іншій частині, крім Мадрида і Сантьяго-де-Компостела, я не був», – заявив Президент журналістці. І закінчив розмову, не відповівши, чому його літак 8 днів стояв у Відні.

Якщо Порошенко сам підігрів інтерес до своєї поїздки і зателефонував до журналістки, то йому, певно, таки кортить розповісти, де був і з ким зустрічався? Тому чекаємо на продовження! А президент Білорусі Александр Лукашенко, про таємниче зникнення якого з телеефірів ми повідомляли тиждень тому в «Цікавій газеті», з’явився таки на людях. Щоправда, заявив не те, що ми прогнозували – «Нє даждьотєсь!», а попросив журналістів помацати його: «Кажуть, що двійник працює, ти мене так іноді щупай».

Telegram Channel