Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Любешівців орієнтують на «електронний кабінет роботодавця»

Майбутнє - за інноваціями

Любешівська районна філія Волинського Волинського центру зайнятості

Любешівців орієнтують на «електронний кабінет роботодавця»

Для проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи з питання впровадження електронних сервісів у діяльність державної служби зайнятості з метою надання сучасних та якісних послуг роботодавцям, в СМП «Любешівагробуд» проведено робочу зустріч з директором Василем Матейчиком

На зустрічі, яка відбулась 09 серпня 2018 року, повідомляє Любешівська районна філія Волинського Волинського центру зайнятості, на своїй сторінці у «Фейсбуці». Директор Ольга Ковальчук детально проінформувала про переваги користування «електронним кабінетом роботодавця», який зорієнтований, насамперед, на використання інновацій нового веб-сайту служби зайнятості на підвищення рівня взаємодії зі службою зайнятості. Під час розмови також обговорили питання кадрового забезпечення підприємства. Так на сьогодні підприємство потребує підсобних робітників на виготовлення бруківки.

Так на сьогодні підприємство потребує підсобних робітників на виготовлення бруківки.

Також Ольга Ковальчук привітала колектив СМП «Любешівагробуд» з Днем будівельника, який припадає на 12 серпня. Побажала розвитку нових технологій та досягнення нових професійних здобутків.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel