Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Які ще вулиці та двори відремонтують у Луцьку

Таких дворів у Луцьку все більше

Фото із сторінки у Фейсбук Ігоря Поліщука

Волинь-нова

Які ще вулиці та двори відремонтують у Луцьку

В місті продовжуються ремонти прибудинкових територій, тротуарів та доріг міста

Радник міського голови Ігор Поліщук звітує про стан об'єктів, які ремонтуються:

«1.На стадії завершення комплексний капітальний ремонт у дворах на вулиці Кравчука, 22, 24. Тут проведено асфальтування, тротуарна частина викладена бруківкою, встановлять дитячі та спортивні майданчики, буде інстальовано освітлення.

«Вже зовсім незабаром підрядники почнуть капремонт мосту по вул. Ковельській, капремонт та реконструкція перехрестя вул. Карпенка-Карого - вул. Дубнівська, ремонт прибудинкових територій по пр. Волі, 3, 5 з облаштуванням скверу та ремонт прибудинкової території на вул. Федорова, 8»

2. Завершено капремонт прибудинкової території по пр. Соборності, 20, 20а, 22а. Малеча радіє новому асфальту, катаючись на скейтах.

3. Завершені роботи з влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією на вулицях Мурашка, Вишневського, Вериківського, Волошина, Вересая, що в мікрорайоні ЛПЗ».

Ігор Поліщук повідомив, на які ще об'єкти будуть оновлені до кінця року:

«Вже зовсім незабаром підрядники почнуть капремонт мосту по вул. Ковельській, капремонт та реконструкція перехрестя вул. Карпенка-Карого - вул. Дубнівська, ремонт прибудинкових територій по пр. Волі, 3, 5 з облаштуванням скверу та ремонт прибудинкової території на вул. Федорова, 8».

Telegram Channel