Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Ігор Лапін здобув 13-кілограмовий трофей

Де така риба водиться?

facebook.com/igoroleksandrovychlapin

Ігор Лапін здобув 13-кілограмовий трофей

Народний депутат від Луцька відпочиває на рідній Волині

«Айдаровец» Ігор Лапін під час відпустки рибалить. У соціальній мережі обранець лучан похвалився кількома вдалими уловами. Рекордний улов – рибина вагою 13,1 кг. Щоправда хобі для політика як спорт - лише для задоволення - сфотграувався із трофеєм - і відпустив.  

 Рекордний улов – рибина вагою 13,1 кг.

«Зловив, сфоткав, відпустив. Нічого не нагадує ГПУ? Згадав юність, поки молодий. Колись був призером чемпіонатів «sport fishing», – написав на своїй сторінці в Фейсбуці Ігор Лапін. 

А от його колеги-депутати обрали відпочинок за кордоном. Так, Олена Сотник проводить час на, бо не наважується зануритися в води Балтійського моря, пише Корупція-інфо. Також на одному з європейських курортів відпочиває з сім’єю народний депутат від “Самопоміч” Вікторія Войціцка. Вона навіть на відпочинку щоранку пробігає по кілька кілометрів.

З сім’єю в Києві проведе частину парламентських канікул представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко. 

«Поки у Верховній Раді канікули, є час побути з родиною. І саме в цей час наша сім’я стала ще більше. Колись я говорила Юрію Луценку, що в нашому шлюбі народжуються тільки хлопчики, хоча ми мріяли і про дівчинку також. І наша мрія здійснилася: наш син Олександр і його дружина Настя подарували нам внучку Олександру », – повідомила в Фейсбуці Луценко.

Депутат від БПП Ігор Побер морях і закордонах воліє столичний спортклуб. Обранець від “Батьківщини” Іван Крулько повернувся з Португалії, куди возив команду українських студентів на Європейські ігри з футболу.

У США кілька днів провела нардеп від БПП Ірина Суслова. Разом з нею до Вашингтона літала і парламентарій Наталія Веселова. Володимир Парасюк їздив на навчання до Польщі на курси E.S.A. Позафракційний обранець відвідав семінари і курси з вогневої підготовки (пістолет і карабін), особистої охорони, високоточної стрільби, тактичної медицини, підготовці охоронців на кораблях і зонах підвищеного ризику. А народний депутат від «Батьківщини» Олена Шкрум відвідала фестиваль української середньовічної культури в Тустані в Карпатах.

 
Telegram Channel