Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
 Волиняни збирають кошти на порятунок молодої мами

Потрібна наша допомога!

Фото: novosti.kr.ua

Волиняни збирають кошти на порятунок молодої мами

23-річна Людмила Триндюк опинилася у вкрай важкій ситуації. Вона має важку недугу (діагноз -- первинний біліарний цироз печінки, синдром портальної гіпертензії, стадія декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу, асцит), що не піддається медикаментозному лікуванню. Лікарі винесли остаточний вердикт -- потрібно робити пересадку печінки

За фахом Люда – медсестра. Знає, що таке недоспані ночі в лікарняній палаті біля хворих. Завжди старалася допомогти пацієнтам, не підозрюючи, що допомога знадобиться і їй самій. А хвороба підступна, прогресує щодня. Тож дівчина змушена лежати в стаціонарі, розлучаючись на тривалий час із синочком, якому виповнилося 3 роки.

Трансплантація у столичній клініці обійдеться у 40 тисяч доларів. Батьки, рідні, якщо і продадуть усе до нитки, то ніколи в світі не зберуть такої суми.

Єдина надія на порятунок - операція з пересадки печінки. Трансплантація у столичній клініці обійдеться у 40 тисяч доларів. Батьки, рідні, якщо і продадуть усе до нитки, то ніколи в світі не зберуть такої суми. Уся надія - на милосердя і допомогу небайдужих людей, які можуть допомогти врятувати життя Людмили.

Кошти можна переказувати на картковий рахунок 5168 7573 1786 9818 (отримувач Триндюк Людмила Олександрівна) у ПриватБанку.

Telegram Channel