Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку вийшла збірка духовних новел «Розстріляна коляда»

Волинь-нова

У Луцьку вийшла збірка духовних новел «Розстріляна коляда»

Книгу Віктора Гребенюка складають вибрані твори з двох видань: «Тетрамерон» і «Ефект Вертера» та інші новели».

Короткі динамічні оповідання з несподіваним кінцем описують дива чи просто незвичайні, повчальні випадки. Хоч, може, і нелегко в це повірити, але створено їх на основі дійсних фактів. Декілька з них виграли літературні премії – обласну, всеукраїнську, міжнародні. Кілька новел вивчають у школах (курс «Література рідного краю»).

Новели Віктора Гребенюка, літредактора інформаційно-видавничого центру нашої єпархії, члена Спілки християнських письменників, можна придбати й у вигляді електронної книги в Інтернеті (супермаркет «Андронум» та інші ресурси), безкоштовно слухати як звукокнигу на єпархіальному сайті у розділі «Аудіо».

Як повідомляє Волинська єпархія УПЦ (КП), «Розстріляна коляда» легко читається і буде добрим супутником у дорозі, на відпочинку, при підготовці виховних заходів. Її можна купити у відділеннях «Укрпошти» (або ж виписати там додому – передплатний індекс 98007), єпархіальній книгарні-бібліотеці «Ключі» (Луцьк, пр. Волі, 2), редакції газети (Луцьк, пр. Перемоги, 15).

Нагадаємо, що новели Віктора Гребенюка, літредактора інформаційно-видавничого центру нашої єпархії, члена Спілки християнських письменників, можна придбати й у вигляді електронної книги в Інтернеті (супермаркет «Андронум» та інші ресурси), безкоштовно слухати як звукокнигу на єпархіальному сайті у розділі «Аудіо».

Telegram Channel