Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Відданий пес допоміг врятувати свою господиню з каналізаційного люка

Фото Tvaryny.com

Відданий пес допоміг врятувати свою господиню з каналізаційного люка

Пес гавкав, поки на його голос до місця події не вийшли рятувальники. Піднявши потерпілу на поверхню, фахівці ДСНС передали її до рук лікарів

Увечері 14 серпня 41-річна жінка гуляла зі своїм собакою на пустирі в Черкасах і потрапила до каналізаційного люка, не помітивши серед нескошеної трави відкритого люка. Про це повідомляє у Facebook речник УДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко, передають Вікна.

Опинившись серед рештків будівельного сміття на дні колодязя, травмована та перелякана жінка почала звати на допомогу. На жаль, почути її голос з-під землі на пустирі між двома будівельними майданчиками новобудов було неможливо. На щастя, попри панічний напад та сильний біль від отриманих травм, жінка здогадалася набрати телефон "101".

Увесь час від падіння, поруч із отвором колодязя, чекаючи на господарку, сидить її собака. Виконуючи поради диспетчера, потерпіла подала своїй вівчарці Алісі команду, "Голос"! Рятувальники почули собачий гавкіт і визначили місце події.

Перебуваючи у темряві під землею, потерпаючи від страху та болю, жінка втратила орієнтування і постійно плуталась у визначенні навіть приблизного свого місця перебування. З'ясувавши, що жінка зазвичай вигулює собаку між вулицями прикордонника Лазаренка та Тараскова, диспетчер оперативно-координаційного центру спрямувала у цей район рятувальне відділення.

Увесь час від падіння, поруч із отвором колодязя, чекаючи на господарку, сидить її собака. Виконуючи поради диспетчера, потерпіла подала своїй вівчарці Алісі, команду, "Голос"!

Рятувальники, які для кращого огляду місцевості піднялися на висоти кількох будівель, почули собачий гавкіт, що дозволило їм визначити місце події.

Пес гавкав, поки на його голос до місця події не вийшли рятувальники. Піднявши потерпілу на поверхню, фахівці ДСНС передали її до рук лікарів.

Після первинного медичного огляду, жінку, що скаржилася на біль у грудях та ногах, каретою швидкої допомоги було доставлено до лікарні.

Telegram Channel