Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Гройсман у Луцьку заявив про жорстку боротьбу з корупцією та котрабандою

Завдяки перевиконанню митних надходжень вдалося, зокрема, розпочати будівництво доріг

Олександр Пілюк

Гройсман у Луцьку заявив про жорстку боротьбу з корупцією та котрабандою

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман після екскурсії на Луцький ремонтний завод «Мотор» поспілкувався із журналістами

Очільник уряду найперше привітав представників ЗМІ та волинян із Днем прапора. «Наш прапор - у кожного в серці», - зазначив високопосадовець, висловивши переконання, що наша країна здатна стати сильною та незалежною державою.

За підрахунками уряду — у липні цього року держбюджет отримав від митниці 6,2 мільярда гривень. Завдяки перевиконанню митних надходжень вдалося, зокрема, розпочати будівництво доріг.

Володимир Гройсман торкнувся і економічних питань, зокрема, зростання цін на газ. За словами Прем’єра, він тривалий час стримував зростання цін на газ і зараз, між двома поганими рішеннями виберу те, «яке найменше нашкодить нашим громадянам». Очільник Кабміну зазначив також на необхідності боротьби з контрабандними схемами митниці та оголосив боротьбу корупції. Насправді вона триває і доволі жорстка. За підрахунками уряду — у липні цього року держбюджет отримав від митниці 6,2 мільярда гривень. Завдяки перевиконанню митних надходжень вдалося, зокрема, розпочати будівництво доріг.

Щодо діяльності «Укрпошти», Володимир Гройсман не займається безпосередньо менеджментом цього підприємства, але пообіцяв звернути увагу, аби не було перегинів: «у селі все має бути як і місті, і для того вони почали реформу децентралізації», - зазначив глава уряду.

Говорячи про Луцьк, чиновник зазначив: «Бюджет Луцька є достатньо забезпечений, аби місто могло виконувати всі зобов’язання».

 

 

Telegram Channel