Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Матері ховають своїх синів, а наші «Иванушки» співають: «Младший лейтенант, мальчик молодой…» (Відео)

Але хто навчить, коли навіть головний тренер Адрій Шевченко ще тільки «ізучаєт украінскій язик»?! Уже 42-ий рік…

Фото Youtube.com.

«Матері ховають своїх синів, а наші «Иванушки» співають: «Младший лейтенант, мальчик молодой…» (Відео)

«Легендарний хіт Володимира Івасюка «Червона рута» отримав статус футбольного символу України і став візитівкою збірної країни», «На майках нашої футбольної національної команди з’явився напис «Слава Україні!», «Лучанин Сашко Положинський написав пісню для збірної України «Ось Тобі Моя Рука»…

Такими заголовками рясніли чи не всі ЗМІ країни напередодні старту підопічних Андрія Шевченка в Лізі націй. А ми, інформуючи про це, ще й заочно поставили запитання голові Федерації футболу України Андрію Павелку: «Андрію Васильовичу, як гадаєте, гравці збірної усвідомлюють, що «Слава Україні!» – ​це не «Шайбу! Шайбу!»?» і запропонували організувати для гравців національної збірної і тренерського складу, які тотально розмовляють російською, курси вивчення української мови…

«Андрію Васильовичу, як гадаєте, гравці збірної усвідомлюють, що «Слава Україні!» – ​це не «Шайбу! Шайбу!»?»

Напевне, не дійшли наші слова до Андрія Павелка. Бо під час символічної посвяти до складу національної збірної – за традицією новачки виконують пісню – Василь Кравець, Олег Данченко і Євген Макаренко заспівали… «Младший лейтенант» Ірини Аллегрової.

Не далеко утекли й Андрій Цуриков та Роман Яремчук (той хоч чи не єдиний давав інтерв’ю українською), котрі виконали «Ты беги, беги, Беги на край земли» російського гурту «Иванушки International».

А ми про «Червону руту» говоримо і Положинського…

Прикро, що інші гравці при цьому їм весело аплодували. Не знайшлося нікого, хто б зупинив, навчив їх уму-разуму. Але хто навчить, коли навіть головний тренер Адрій Шевченко ще тільки «ізучаєт украінскій язик»?! Уже 42-ий рік…

Наше обурення устократ розділили й уболівальники в мережі. Пропонуємо деякі з їхніх думок:

*

Які ці люди примітивні та нікчемні! Жаль, що вони носять футболки збірної України з надписом «Слава Україні!». Ця пацанва навіть не усвідомлює, що це означає! І найбільше горе в тому, що вони навіть не розуміють свою ницість та велику обмеженість! Соромно, дуже соромно за них!

*

Мда… Вони ще б «Офіцерів» заспівали («Офицеры, офицеры, ваше серце под прицелом за Россию и свободу до конца…»).

*

Ну просто мавпи якісь... найменш розвинені. Тут і відсутність музичного смаку, і нульовий інтелект… Про якийсь патріотизм навіть і не хочеться говорити, бо це – «єдінарот». А хто був ініціатором цього порно?

*

Судячи з репертуару, це, напевно, збірна Росії.

Судячи з репертуару, це, напевно, збірна Росії.

*

Так, всі не будуть зразковими українцями. І серед непублічних громадян є адепти шансону/попси та іншої примітивної російської «музики». Але коли цілий зал людей національної збірної України радіють таким пісням... просто сумно.

*

Довбо*оби. Вони не знають,що війна триває? Причому всі, разом із Шевченком. Матері ховають своїх синів, які захищають цих у*обків…

*

Реально пропадає бажання вболівати за «это русскоговорящєє насєленіє», яке вважає рідну мову населення держави чимось недостойним.

Це збірна України тільки по назві, а по суті – с*али вони на все українське, на жаль, і поки «властьімущіє» будуть підтримувати російський контент, так і буде, на жаль.

*

Ось так: ви їм «Червону руту», Гімн України, «Завжди вірні»… «Младшие лейтенанты» – армія рашки, що вони роблять у національній команді України?!! Геть зі збірної!»

А Ви як думаєте? Чекаємо відгуків на [email protected] і просп. Волі, 13, м. Луцьк, 43025.

Петро ПАС.

Telegram Channel