Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вакарчук готовий до політики (Відео)

Головне, щоб людям хотілося жити в Україні.

Gazeta.ua.

Вакарчук готовий до політики (Відео)

Вокаліст гурту «Океан Ельзи» вважає, що національний лідер має об'єднати українців і готовий йти у політику

Про це він заявив на зустрічі Ялтинської європейської стратегії, розповідає Gazeta.ua.

На запитання ведучого, чи той може бути серйозним представником національних інтересів України у протистоянні агресії Росії і її президенту Володимиру Путіну Вакарчук відповів: «Для будь-якого лідера найважливіше, який прийде очолити Україну, не переконати Путіна чи когось іншого, а переконати своїх людей. Коли ви переконаєте своїх людей, коли народ буде об'єднаним, не думаю, що будуть ще якісь загрози, які ми не зможемо подолати… Але основне у наших реформах, зробити так, щоб людям хотілося тут жити. Я за освітою фізик і мені спало на думку, що вуглеводень може бути і грифелем олівця, а може - алмазом. Можете бути олівцем, який швидко стирається, а можете - алмазом. І це не зовнішні чинники чи обставини. Це залежить тільки від твоєї структури. Треба дати надію людям. У світі багато прикладів, де країни, які оточені ворогами-сусідами і у них все виходить...», - заявив він.

«Якщо ви на це не готові, тоді не треба взагалі навіть сидіти в цьому кріслі. А я готовий».

На запитання, чи готовий Вакарчук до брудних кампаній проти себе і власної публічності у разі походу в політику, лідер ОЕ відповів: «Це найлегший виклик, якщо йти у цю політичну гру, коли починаєш брати участь у державотворенні. Якщо ви на це не готові, тоді не треба взагалі навіть сидіти в цьому кріслі. А я готовий».

«Я пишаюся всім, що зробив. Помилки, які я зробив, це мої особисті помилки. Я готовий відкрито про це говорити. Більш небезпечно, що будуть фабрикувати, бо це суспільство постправди. І треба мати сильний характер, щоб проти цього боротися», – продовжив він.

 

Telegram Channel