Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Юлія Тимошенко не боїться президента!

20 років у політиці.

Reuters.

Юлія Тимошенко не боїться президента!

Справді, він же не Карабас-Барабас

Лідер партії «Батьківщина» заявила, що не боїться Петра Порошенка. Про це вона сказала в ексклюзивному коментарі проекту Радіо Свобода «Настоящее время» на полях 15-ї щорічної зустрічі «Ялтинської європейської стратегії» (YES) у Києві, повідомляється на сайті.

На запитання, чи вважає Порошенка своїм політичним суперником, Тимошенко відповіла коротко: «Це минуле».

14 вересня Тимошенко відкинула звинувачення в тому, що в президентській кампанії вона є «ставлеником Кремля». «Те, що нав'язується сьогодні технологіями, так як це робив Манафорт (американський політтехнолог, засуджений у США), це просто внутрішньополітична боротьба. Я майже 20 років в політиці і моя стратегія незмінна. Я бачу Україну частиною західної цивілізації, частиною Євроcоюзу та членом НАТО. Я точно знаю, що там – наша успішність і наша безпека, і ніякі проплачені «чорні» технології не змінять цього», – заявила Тимошенко у коментарі Радіо Свобода.

 На запитання, чи вважає Порошенка своїм політичним суперником, Тимошенко відповіла коротко: «Це минуле».

Опоненти Юлії Тимошенко, як у президентській гонці, так і у Верховній Раді, неодноразово звинувачували її у лояльному ставленні до російської влади та президента Володимира Путіна, згадуючи їх співпрацю в кінці нульових, коли Тимошенко займала пост глави уряду. Також конкуренти критикують лідера «Батьківщини» за слова про необхідність якомога швидше встановити мир на Сході України.

Сама Тимошенко ще в липні заявляла, що Росія — це країна-агресор, яка розпочала війну проти України. «Ми, по суті, знаходимося в стані війни, і ця агресія триває. Війну треба зупиняти посиленням санкцій проти Кремля, створенням сучасної обороноздатної армії в Україні і відновленням переговорів на вищому рівні в Будапештському форматі», — заявила вона.

Telegram Channel