
З консерваціями і морози не такі страшні.
Чим запасаємося на зиму?
Соціологічне дослідження встановило, які продукти популярні серед українців для створення продуктових запасів
Переважна більшість українців (80%) зазвичай роблять різноманітні запаси продуктів на зиму, тоді як не роблять – лише 18%. Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding, розповідає портал AgroNews.
Цього року найбільш поширеними в Україні видами зимових продуктових запасів є закрутка консервації/солінь (77%) та варення/соків (73%).
Цього року найбільш поширеними в Україні видами зимових продуктових запасів є закрутка консервації/солінь (77%) та варення/соків (73%). Також від двох третин до половини опитаних роблять чи робитимуть цього року закладку овочів у льох (61%) та заморожуватимуть овочі (53%). Менш популярними серед українців видами зимових продуктових запасів є заморожування м’яса (34%), закупівля продуктів тривалого зберігання – цукру, круп макаронів – (33%) та м’ясна консервація (25%).

Опитування проводилося у період з 28 серпня по 6 вересня 2018 року серед 1804 респондентів. Метод опитування - особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Максимальна похибка вибірки не перевищує +/-2,4%.
