Курси НБУ $ 41.50 € 46.45
10 секретів приготування неймовірної кави

Спробуйте різні смаки.

Ukr.Media.

10 секретів приготування неймовірної кави

Цей напій може вражати

Маленькими хитрощами ділиться портал Ukr.Media.

  • Важливо правильно підібрати кількість інгредієнтів. Рекомендується на 10 мл води взяти 1 грам меленої кави.
  • Щоб краще відчути смак зерен, їх рекомендується протягом хвилини просмажити в турці без води.
  • Оригінальних ноток каві додадуть прянощі. Використовуйте кардамон, імбир, мускатний горіх і корицю. Додавайте їх під час варіння.
  • Любителі солоденького можуть додати в готову каву ложку какао-порошку. Він збагатить напій приємним шоколадним присмаком.
  • Для яскравішого смаку та аромату спочатку змішайте 0,5 ч. ложки тростинного цукру з кавою, трохи підігрійте на мінімальному вогні, а потім додайте воду.

 Важливо правильно підібрати кількість інгредієнтів.

  • Проста порада, яка підсилить аромат напою і ніжний смак – додайте в каву кілька кристаликів солі.
  • Щоб не проціджувати каву з турки, додайте в неї 1 ч. ложку холодної води і почекайте півхвилини.
  • Хочете отримати більш м'який смак кави? Тоді під час варіння додайте в турку 0,5 ч. ложки вершкового масла.
  • Вдома можна приготувати каву без кофеїну. Для цього в турку потрібно покласти 2-3 зернятка кардамону, який руйнує кофеїн, не псуючи якість напою.
  • Любителі терпкої кави для отримання насиченого смаку повинні робити так: зніміть турку, коли напій почне кипіти, видаліть пінку, перемішайте і поверніть на плиту. Повторіть маніпуляції два-три рази.
Telegram Channel