Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Лісівники Ратніщини відновили приміщення адмінбудівлі та кафе

Олегу Павляшику урочисто вручили ключ від нової контори.

lisvolyn.gov.ua

Лісівники Ратніщини відновили приміщення адмінбудівлі та кафе

Новосілля святкували два підприємства Ратнівщини

У ДП СЛАП «Ратнеагроліс» відновили адмінбудівлю лісгоспу, а в ДП «Ратнівське ЛМГ» – кафе для працівників та жителів селища, інформу Волинське ОУЛМГ.

У рамках відзначення Дня працівника лісу символічну стрічку перед входом у відремонтовані будівлі перерізали заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар, начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко, керівник патронатної служби апарату Волинської ОДА Валерій Криворог, голова Ратнівської райдержадміністрації Андрій Харлампович, голова райради Михайло Макарук, голова селищної ради Володимир Кулик та директор ДП СЛАП «Ратнеагроліс» Олег Павляшик.

– Мені, як людині, яка має відповідальність за керівництво лісовою галуззю, приємно говорити й звітувати про те, що у кожному з напрямків ми просуваємося вперед, – зазначив Володимир Бондар. – Звісно, не найкращий рік видався для нас. Ми маємо багато звинувачень і нападів, які в своїй більшості – несправедливі. Повинні розуміти, що хтось хоче приватизувати українські ліси і для цього лісівників поливають брудом. Але мені приємно, що від цього лісівники не втрачають своєї професійності, злагодженості, високого рівня культури. Серед працівників лісу – багато старших людей, з яких варто брати приклад, є і багато молодих спеціалістів, які не словом, а ділом доводять, як впевнено і грамотно працює лісова галузь України. Дякую керівництву цього лісгоспу і всім працівникам за титанічну роботу під час приведення цього приміщення в порядок. Це лише початок, адже далі потрібно працювати над тим, щоб з’явилася своя переробка та хороше оснащення.

На делегацію того дня чекала іще одна подія: відкриття кафе «Калина», що працюватиме при ДП «Ратнівське ЛМГ» (директор Микола Мельник). Цей лісівничий заклад харчування давно служить і місцевим, і приїжджим людям.

Олександр Кватирко також привітав колектив та побажав, щоб у відновленій конторі працювалося легко.

Відтак директору ДП СЛАП «Ратнеагроліс» Олегу Павляшику урочисто вручили ключ від нової контори. Як і належить в таких випадках, господар провів невелику екскурсію для поважних гостей, показав конторські приміщення.

Тут близько десяти кабінетів для працівників апарату, є кабінет охорони праці, встановлено відеоспостереження за територією. Черговий бачить перед собою все, що відбувається біля будівлі та всередині.

На делегацію того дня чекала іще одна подія: відкриття кафе «Калина», що працюватиме при ДП «Ратнівське ЛМГ» (директор Микола Мельник). Цей лісівничий заклад харчування давно служить і місцевим, і приїжджим людям. Був збудований ще за часів Радянського Союзу. Тож настала потреба його капітально реконструювати, адже це був залізний обкладений цеглою бокс. Після реконструкції «Калина» змінилася до невпізнання. Новий сучасний дизайн надав елегантності та вишуканості. Тепер це модне і високого комфорту кафе з одною великою і двома малими залами, а ще ж поряд, на вулиці – літні зали-бесідки.

Усі присутні були приємно вражені побаченим. Особливо ці відкриття потішили самих ратнівчан, адже такі будівлі – окраса їхнього селища з практичною користю.

 

Telegram Channel