Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ковельський моделіст отримав відзнаку всеукраїнського фестивалю

Самого автора особливо вразив приз імені Михайла Городничого

facebook.com/Михайло Русинюк

Ковельський моделіст отримав відзнаку всеукраїнського фестивалю

У Львові вшосте пройшла виставка-конкурс масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2018», де були представилені роботи українських, польських, литовських та білоруських авторів.

Зі слів організаторів, головна мета події - популяризація технічної творчості, осмисленого дозвілля, розвиток інженерного мислення та технічної ерудиції, адже моделювання є цілком серйозним методом інженерного проектування, - передає 032.ua.

Зокрема, він представив власноруч виготовлені ним моделі радянського літака-розвідника Р-5 часів Великої Вітчизняної війни та японського літака Nakajima J1N1-S «Gekko» Type 11 («Irving»).

Окрім цього, виставка спрямована на патріотичне виховання, адже серед конкурсів у "класичних" категоріях, окремо виділяють тематику української військової техніки АТО.

Цього року на виставці вперше представлять унікальну модель одного з найбільших у світі бойових кораблів. А для моделістів-початківців та дітей проводять тематичні майстер-класи.

Участь у заході взяв ковельчаники Михайло Русинюк. Зокрема, він представив власноруч виготовлені ним моделі радянського літака-розвідника Р-5 часів Великої Вітчизняної війни та японського літака Nakajima J1N1-S «Gekko» Type 11 («Irving»).

Адмінколектив Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» у «Фейсбуці» привітав земляка, з гідним представленням Волині на цьогорічній всеукраїнській виставці-конкурсі й з отриманням високих нагород. «Бажаємо подальших творчих успіхів!», - йдеться у дописі.

 

 

Telegram Channel