Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
До волинського Холонева Святий Миколай прибув набагато раніше

Тепер залишається віддячити чудовими оцінками!

Фото osvita.ua.

До волинського Холонева Святий Миколай прибув набагато раніше

У його ролі виступили місцеві меценати, які щедро допомогли тутешнім школярам

Учні ЗОШ І-ІІ ступеня села Холонів злетілися на шкільне подвір’я після улюблених літніх канікул учні, наче пташата. Раділи не лише зустрічам із друзями і однокласниками, вчителями, вступом в учнівську сім’ю ще несміливих, однак дуже допитливих першокласників. Дітвора з цікавістю розглядала нашу школу, яка і цьогоріч, наче  помолоділа,  прибравшись у сучасні обновки від  меценатів. 

За благодійні 100 000 гривень керівника ТзОВ «Агропродукт-Горохів» Василя Щерблюка в навчальному закладі на енергозберігаючі було замінено 14 вікон і 2 дверей. У клас наймолодших учнів Василь Васильович придбав новесеньку дошку. Треба бачити, наскільки гарним стимулом слугує цей подарунок для малечі, яка дуже старанно виводить на ній свої перші літери і цифри.

За благодійні 100 000 гривень керівника ТзОВ «Агропродукт-Горохів» Василя Щерблюка в навчальному закладі на енергозберігаючі було замінено 14 вікон і 2 дверей. 

А ще першокласники вже мають і свій плазмовий телевізор. Його придбано за 5000 гривень – дарунок від Агропромгрупи  «Пан Курчак» і 6900 гривень, що їх із сільського бюджету скерували Холонівський сільський голова Олександр Мартинов і депутати сільської ради.  Завдяки цьому щедрому гостинцеві у кабінеті  стало по-домашньому ще затишніше і гарніше. 

Сяють новизною і шиком 18 підвіконників – теж потрібний і вартісний презент  від сільської влади. 

Це дуже приємно знати, що вчительську працю цінують! 

Дирекція ЗОШ І-ІІ ступеня села Холонів Горохівського району.

Telegram Channel