Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Генпрокурор Юрій Луценко заявив про свою відставку…

«Думаю повернутися до політичної діяльності».

Фото «Українська правда».

Генпрокурор Юрій Луценко заявив про свою відставку…

… у травні 2019 року

Юрій Луценко повідомив, що у травні наступного року планує «повернутися до політичної діяльності». Про це Генпрокурор заявив ввечері 23 вересня у інтерв’ю «ТСН.Тиждень», коментуючи питання про свої подальші плани, інформує «Українська правда»

«Хочу допрацювати до президентських виборів (навесні 2019 р. – Ред.), вважаю, що це буде гарантією того, що вони відбудуться згідно закону і у встановлений час, без жодних фантазій на цю тему... Як тільки я це завершу, у травні приблизно, думаю повернутися до політичної діяльності», – заявив Луценко. 

При цьому він запевнив, що навесні «йому буде про що відзвітувати». 

Луценко також заявив, що не буде учасником виборчого штаба Петра Порошенка та «відмовився брати участь у засіданнях будь-яких виборчих штабів».  

Луценко також заявив, що не буде учасником виборчого штаба Петра Порошенка та «відмовився брати участь у засіданнях будь-яких виборчих штабів».  

«Сьогодні Генпрокуратура заважає не тільки фігурантам кримінальних проваджень, але й учасникам політичних процесів. Я відмовився брати участь у засіданнях будь-яких виборчих штабів. Насправді пропозиція була лише з одного, як ви розумієте.... Я не буду учасником виборчого штаба діючого президента», – заявив Генпрокурор.

«Так само я не збираюся звертати увагу на процесуальні процеси щодо інших учасників перегонів», – додав він. 

Луценко запевнив, що спеціально порушених справ проти учасників перегонів не буде.  

«Хоча я знаю, що деякі з них мріють, щоб їх допитали. І тоді можна стати «жертвою». Не дочекаються. Я не фабрикую справи і не допитую з політичною метою, щоб дискредитувати чи підняти рейтинг», – заявив Луценко.

Він додав, що «дехто хотів би, щоб на час виборів справи були зупинено». 

«Цього також не можливо зробити», – підсумував він. 

 

Telegram Channel