Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
З'явився «фрукт нового покоління»!

HC2-1 — це високопродуктивний сорт.

AgroNews.

З'явився «фрукт нового покоління»!

Спеціалісти компанії IFO, яка досліджує та розробляє сорти та підщепи яблуні та груші, успішно вивели новий ранній сорт яблука — HC2-1

Як розповідає з посиланням на Dalival.com портал AgroNews, його вже вирощують у Франції. Є підстави назвати яблуко як фрукт «нового покоління», яке незабаром завоює ринок.

«HC2-1 — це високопродуктивний сорт. Плоди дозрівають до кінця серпня і добре зберігаються. Яблуко дуже соковите, солодке та, водночас, незвичне на смак, гарно хрустить та має унікальне забарвлення рожево-червоного відтінку. Ми впевнені, що ця новинка буде цікавою як для споживачів, так і для виробників», —  розповідає представник компанії-селекціонера Фіона Девідсон.

  «Ми відразу зрозуміли, що знайшли щось дуже особливе, коли вперше побачили ці яблука у саду».

Вона повідомляє, що сорт HC2-1 вже офіційно представлено великій міжнародній групі виробників із США, Мексики, Чилі, Південної Африки, Австралії, Нової Зеландії та Німеччини. «Ми відразу зрозуміли, що знайшли щось дуже особливе, коли вперше побачили ці яблука у саду. Всі інші сорти здавалися нудними поруч із HC2-1, ми ніколи раніше не бачили яблук із настільки інтенсивним та яскравим кольором», — розповідає Арно де Пуенуф, представник французької компанії-виробника.

Telegram Channel