Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Українські протестанти на чолі з Турчиновим вирішили об'єднатися

Процес об'єднання плануюють завершити в найближчому майбутньому.

УНІАН

Українські протестанти на чолі з Турчиновим вирішили об'єднатися

Лідери провідних протестантських церков ухвалили рішення про створення Всеукраїнського Собору задля утвердження християнства і християнських цінностей в країні Координатором об'єднання обрали секретаря РНБО Олександра Турчинова

Також до об'єднання запросили інші християнські конфесії. Як повідомляє Lb.ua з посиланням на УНІАН, після зустрічі протестантських релігійних і громадських діячів відбулася прес-конференція Турчинова.

Ми всі переконані, що тільки на фундаменті вічних євангельських цінностей можна побудувати велич і могутність нашої держави, велич нашої України.

«Сьогодні стоїть дуже багато духовних викликів: війна, агресія Російської Федерації і водночас наступ агресивної аморальності на наше суспільство. І сьогодні стоїть питання про захист сімейних цінностей, наших сімей, наших дітей від пропаганди збочень. Захистити нашу молодь від наркотиків і алкоголізму, і забезпечити незалежність, єднання і духовність нашої країни», - заявив Турчинов.

Він зазначив, що сьогодні лідери протестантських конфесій в Україні ухвалили рішення почати процес створення широкого громадського об'єднання церков, релігійних і громадських організацій.

«Яка головна мета? Забезпечити християнський шлях розвитку нашої держави. Ми всі переконані, що тільки на фундаменті вічних євангельських цінностей можна побудувати велич і могутність нашої держави, велич нашої України», – наголосив Турчинов.

Telegram Channel