Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Яких жінок чоловіки вибирають собі в дружини?

Чим керується чоловік при виборі дружини?

bbcccnn

Яких жінок чоловіки вибирають собі в дружини?

Вибір супутниці життя – одне з найважливіших рішень, яке доводиться приймати чоловікові

Не потрібно думати, ніби представники сильної статі так прості, і ведуться виключно на зовнішній вигляд обраниці. Витончені форми, безумовно, відіграють важливу роль в остаточному виборі чоловіка, але аж ніяк не чільну, адже чоловік вибирає не просто дівчину для швидкоплинного роману, а супутницю життя, свою другу половинку, якій можна довірити все найпотаємніше. Нарешті, він вибирає матір своїх майбутніх дітей!

Чоловік зробить пропозицію руки і серця тільки тій жінці, якій він цілком довіряє, і точно знає – улюблена його не зрадить!

8 критеріїв вибору дружин, на думку чоловіків:

1. Ласка і турбота. Існує думка, що чоловік хоче мати поряд з собою даму серця, яка буде поєднувати в собі королеву, коханку і господиню. Правда, це перебільшення. Чоловікові куди більш важливо, щоб його жінка була ласкавою, турботливою і терплячою. З дитинства звикаючи відчувати материнське тепло, чоловік і в шлюбі хоче зберегти це відчуття, а тому частіше вибирає собі в дружини м’яку домашню кішечку.

2. Скромність і цнотливість. Молодому хлопцеві хочеться мати поруч «гарячу» штучку, з чарівними зовнішніми даними. Перш за все, його приваблює фізичний фактор. Однак з плином часу інтерес навіть до найкрасивіших особам незмінно згасає, і на перший план виходять інші якості. Саме тому для сімейного життя чоловік вибирає скромну, цнотливу дівчину, яку не соромно познайомити з батьками і показати друзям.

3. Жіночність. При знайомстві жінка може залучити чоловіка якоюсь своєю «родзинкою», незвичайністю і неповторністю. Але розглядаючи свою супутницю в якості потенційної дружини, чоловік, перш за все, хоче бачити поруч жіночну особу. Виражатися це може по-різному: ніжністю, капризами, фліртом, жіночої ревнощами, головне, щоб чоловік відчував справжню жіночу сутність у своїй обраниці.

4. Хазяйновитість. Для сімейного життя чоловікові необхідний надійний тил, а значить, жінка, яка візьме на себе всі справи з ведення домашнього господарства. Це повинна бути працьовита і господарська жінка, яка зможе «звити» даний любовне гніздечко, наповнивши будинок теплом і затишком. Життя показує, що це вкрай важлива якість, яким чоловік приділяє набагато більше уваги, ніж здається на перший погляд.

5. Розуміння. Ще одна важлива якість, яке змушує чоловіка розгледіти в своїй обраниці майбутню дружину. Чоловік вибере в супутниці життя ту жінку, яка, перебуваючи поруч, дасть йому відчуття свободи, не стане влаштовувати скандалу через поїздку на рибалку, походу з друзями в лазню або на футбол. Безумовно, все повинно бути в міру, але відчувши, що жінка його розуміє, і дає йому особистий простір, чоловік захоче, щоб вона залишилася з ним назавжди.

6. Щирість і вірність. Одним з ключових якостей жінки, яка претендує на роль майбутньої дружини, є вірність своєму чоловікові. Улюблена може бути хоч тисячу разів стервом, примхливої ​​особливої ​​і витає в хмарах «блондинкою» – чоловік простить їй ці слабкості. Але ось зраду він не пробачить ніколи! І навіть якщо дівчина зробила таку помилку, вона повинна знайти в собі сили чесно і щиро зізнатися в скоєному. Її щирість і каяття можуть допомогти чоловікові хоча б частково пробачити свою кохану.

7. Спільність інтересів. Безумовно, кожному доводилося чути про парах, які прожили 40 років у шлюбі, будучи при цьому абсолютними протилежностями. Такі прецеденти є, але це, швидше, виняток. У переважній більшості чоловік вибирає собі в дружини дівчину, з якою йому приємно проводити час, і з якою у нього спільні інтереси. Це зовсім не означає, що дівчина повинна любити риболовлю, футбол і баню, знати принцип роботи карбюраторного двигуна і розбиратися в сортах пива, але перетину інтересів у партнерів повинні бути обов’язково. В іншому випадку, з часом інтерес чоловіка до своєї дружини поступово зійде на «ні».

8. Довіра. Нарешті, чоловік зробить пропозицію руки і серця тільки тій жінці, якій він цілком довіряє, і точно знає – улюблена його не зрадить! Чоловіків просто тягне до тих жінок, з якими вони відчувають себе вільно і розкуто. Це означає лише одне, якщо ви дійсно маєте намір роздобути в чоловіки цього чоловіка, встановлюйте довірчі відносини зі своїм коханим.

Джерело: bbcccnn
Telegram Channel