Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Вишнівській ОТГ розпочався процес підготовки бюджету  на 2019 рік (Фото)

Вивчають потреби громади

Вишнівська сільська рада ОТГ

У Вишнівській ОТГ розпочався процес підготовки бюджету на 2019 рік (Фото)

З метою вивчення потреб жителів Римачівського старостинського округу відбулась зустріч комісії на чолі з сільським головою Віктором Сущиком із місцевими представниками

Про це повідомляє Вишнівська сільська рада об’єднана територіальна громада Любомльського району. Керівники  установ та  депутати мали змогу особисто поспілкуватись із комісією про нагальні проблеми, поділитись своїми пропозиціями та зауваженнями. 

З метою вивчення та вирішення проблем соціально-економічного розвитку територіальної громади голова  Сущик Віктор Степанович спільно із представниками Римачівського старостинського округу оглянули об’єкти соціальної інфраструктури сіл Римачі та Бережці.

Посадовцями було сформовано  перелік пріоритетних  завдань, які потрібно вирішити в наступному 2019 р..

Місцеві активісти  порушували різноманітні питання життя та розвитку Римачівського старостинства. Посадовцями було сформовано  перелік пріоритетних  завдань, які потрібно вирішити в наступному 2019 р..

Практика проведення виїзних прийомів громадян, саме з виїздом в населені пункти, дозволяє вивчати потреби громадян на місцях, зазначив Віктор Степанович, – також сприяє зміцненню довірливих стосунків з громадянами і, звичайно, сприяє вирішенню складних ситуацій та попередженню їх виникнення в майбутньому.

Маємо надію, що такі зустрічі і в інших територіях дадуть можливість залучення жителів громади до формування стратегії розвитку.

 
Telegram Channel