Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Влад Яма вчив лучан бальних танців (фото, відео)

Влад Яма вміє завести публіку!

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА.

Влад Яма вчив лучан бальних танців (фото, відео)

Серед учасників майстер-класу одним із найактивніших був Олександр Савченко

Майстер-клас з бальних танців дав лучанам танцюрист і хореограф Владислав Яма, який в якості почесного гостя завітав на «Осінній бал» у приміщенні торгово-розважального центру «ПортCity».

 

Повторюємо за мною!

 

Майстер-клас з бальних танців дав лучанам танцюрист і хореограф Владислав Яма, який в якості почесного гостя завітав на «Осінній бал». 

Учасники майстер класу – серед них діти різних вікових категорій і, навіть, пара, в якій за кавалера Голова Волинської ОДА Олександр Савченко – вишикувалися в коло й повторюють за Владом Ямою танцювальні па.

 

Олександр Ілліч та його партнерка старалися з усіх сил.

 

Атмосфера дійства – весела та доброзичлива. А глядачі гаряче підтримують його учасників.

А передував майстер-класу вражаючий танець дівчат-візочниць з хлопцями-атовцями. Зрадливу сльозу у цей момент змахували не лише жінки-глядачки, а й чоловіки-глядачі...

 

Це було неймовірно зворушливо!

 

Нагадаємо, що «Осінній бал» зібрав вихованців Луцького навчально-реабілітаційного центру, а також членів громадських організацій та установ «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Спілка батьків інвалідів із розладами аутичного спектру «Янголята», батьків дітей із психо-фізичними вадами розвитку «Повір у себе», Центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок».

 
 
Telegram Channel