Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Майбутні педагоги не лише дітей вчитимуть, але й композицію із гарбузів створити можуть

«Барви осені принадні» - золоті та стиглі!

Фото: Оксани ДУРМАНЕНКО.

Майбутні педагоги не лише дітей вчитимуть, але й композицію із гарбузів створити можуть

На факультеті педагогічної освіти та соціальної роботи СНУ імені Лесі Українки відкрилася виставка присвячена красі осені

4 жовтня 2018 року коридори вишу перетворилися на імпровізовану арт-галерею. Саме там – на факультеті педагогічної освіти та соціальної роботи (3-й поверх Корпусу B) у рамках тижня факультету відкрився квітковий вернісаж «Барви осені принадні».

 Майбутні педагоги самі розробляли композицію витвору, вибирали «будівельні матеріали» для нього, вигадували назву та концепцію.

На ньому представлені роботи студенти усіх спеціальностей та курсів – з І-го по V-й. Матеріалами для творів слугували осінні плоди – яблука, картопля та морква, листя і, звичайно, гарбузи. Майбутні педагоги самі розробляли композицію витвору, вибирали «будівельні матеріали» для нього, вигадували назву та концепцію.

Майже в кожній композиції - гарбуз.

Як розповіли організатори виставки, такі заходи – чудовий спосіб згуртувати студентів молодших курсів та виявити їх творчий потенціал. Творами можна помилуватися ще декілька днів – доки вони зберігають свіжий вигляд.

Роботи представила кожна група.

Telegram Channel