Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що робити з відходами, розкажуть у Луцьку

Радіо Свобода

Що робити з відходами, розкажуть у Луцьку

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» започатковує новий проект «Покращення якості послуг в сфері управління відходами на муніципальному рівні в ОТГ», який впроваджуватиметься спільно з Кластером сталого економічного розвитку Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Презентація проекту відбудеться 0 10 годині 12 жовтня 2018 року у Волинському центрі розвитку місцевого самоврядування (ЦРМС) (Луцьк, вул. Драгоманова, 1а). Програма «U-LEAD з Європою» запрошує об’єднані територіальні громади Волинської області взяти участь у новій ініціативі з управління відходами.

Обговорять найбільш болючі проблеми у поводженні з твердими побутовими відходами в регіоні, перспектив та пріоритетів їх вирішення за участю представників ОТГ та обласних органів влади, експертів та активістів місцевих неурядових організацій.

Під час семінару-презентації планується представити цілі та завдання проекту, а також результати, які будуть досягнуті під час його впровадження із залученням відібраних об’єднаних територіальних громад (ОТГ) Волинської області.

Крім того, обговорять найбільш болючі проблеми у поводженні з твердими побутовими відходами в регіоні, перспектив та пріоритетів їх вирішення за участю представників ОТГ та обласних органів влади, експертів та активістів місцевих неурядових організацій.

Ініціатива передбачає навчання ключових суб'єктів відібраних ОТГ основним аспектам та підходам у сфері управління твердими побутовими відходами (ТПВ), надання підтримки у розробці планів заходів щодо управління ТПВ, сприяння міжмуніципальному співробітництву.

Тривалість проекту: жовтень 2018 – жовтень 2019.

Telegram Channel