Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Година відвертої розмови

Віктор Козак запевнив, що як депутат обласної ради докладе всіх зусиль, щоб ситуацію змінити на краще.

z-city.com.ua.

Година відвертої розмови

Сьогодні у редакції газети «Вісті Ковельщини» впродовж години голова Ковельської райдержадміністрації, депутат обласної ради Віктор Козак спілкувався з мешканцями району під час традиційної телефонної «гарячої лінії»

Із запитаннями до очільника районної виконавчої влади звернулися 14 чоловік. Людей цікавили проблеми діяльності об’єднаних територіальних громад, зокрема медичного обслуговування населення, благоустрою населених пунктів, організації навчально-виховного процесу у малокомплектних школах, підвезення дітей до шкіл з віддалених населених пунктів тощо.

Цікаво, що майже 80 відсотків усіх звернень стосувалися недоліків в організації пасажирських перевезень на території району. І хоч райдержадміністрація сьогодні фактично позбавлена можливості впливати на перевізників, бо це – прерогатива департаменту пасажирських перевезень ОДА, Віктор Козак запевнив, що як депутат обласної ради докладе всіх зусиль, щоб ситуацію змінити на краще.

 Цікаво, що майже 80 відсотків усіх звернень стосувалися недоліків в організації пасажирських перевезень на території району.

В розмові із журналістами, присутніми під час проведення «гарячої лінії», він пояснив, що головна причина серйозних недоліків у пасажирських перевезеннях сільських жителів полягає у своєрідній «монополізації» цієї сфери надання послуг. Так, на Ковельщині у результаті проведених облдержадміністрацією тендерів майже половину маршрутів обслуговує один перевізник. Оскільки контроль за його роботою фактично відсутній, то цей підприємець в силу різних причин відмовився працювати на «невигідних» для нього маршрутах. Вплинути на нього місцева влада не має змоги.

Іван КОВЕЛЬСЬКИЙ.

Telegram Channel