Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Турійські школярі вивчали під час екскурсії рідний край (Фото)

А там... олЕні, Олені...

facebook.com/Ірина Федюк

Турійські школярі вивчали під час екскурсії рідний край (Фото)

Прекрасні теплі осінні деньки, якими гріх було не скористатись , покликали нас до чергової подорожі

І перша зупинка - будинок культури с. Радовичі, де нас привітно зустріла Оксана Іванівна Калюжна та веселі смурфики, які ще раз нам довели, що сила в єдності та добро завжди перемагає зло, - йдеться на Фейсбук-сторінці Опорного закладу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Турійська.

Після перегляду мультика їдемо польовою дорогою до вольєрів. Милують око доглянуті поля та веселі кольорові літачки, що так і кличуть підкоряти небо. Під’їжджаємо... «а там... олЕні, Олені...».

Трішки відпочили від навчання. Набрались енергії від природи, щоб з новими силами вчитись, рости та творити лише прекрасні справи!

Не даремно ці красені звуться благородними - гордовиті, поважні та дуже милі. Дітвора з нестримною радістю та захопленням спілкувалась з тваринами. Вони ж, звиклі до такої уваги, позували для фото, брали їжу з рук та навіть дозволяли себе гладити. Час сплинув дуже швидко. А яка ж подорож без зупинки на обід...

«Ліс зараз направду чарівний... Стан природи нагадує солодке відчуття перед сном. Ось-ось засне, та ще ніжиться у теплих оманливих променях такого непостійного осіннього тепла. І кожна травинка, листочок, жолудь ніби розказують якусь свою особливу та неповторну казку... Ось так. Трішки відпочили від навчання. Набрались енергії від природи, щоб з новими силами вчитись, рости та творити лише прекрасні справи!», - йдеться у дописі.

 
Telegram Channel