Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинь відвідав Олег Ляшко

Старість не омине нікого.

Фото: Олександра ДУРМАНЕНКА.

Волинь відвідав Олег Ляшко

До нашої області лідер Радикальної партії України прибув, за його словами, щоб подивитися, як живуть ветерани, котрих він дуже шанує, і допомогти вирішити їхні проблеми

Тож оминути Луцький геріатричний пансіонат, де мешкає 154 одиноких стареньких, він, звісно, не міг. Свій візит до закладу лідер Радикальної партії розпочав із огляду капітально відремонтованої пральні.

 

Директор пансіонату Алла Гнатюк розповіла столичному гостю, що завдяки сприянню фракції Радикальної партії для потреби закладу за останні два роки виділили 800 тисяч гривень. Зокрема, 500 тисяч — на ремонт покрівлі прального корпусу, заміну вікон і дверей, внутрішній ремонт приміщення. Закуплено й частину обладнання для пральні.

 

Олег Ляшко побував і у харчоблоці пансіонату, котрий теж відремонтовано завдяки ініціативи місцевих радикалів. На це пішло 200 тисяч гривень. Нардеп поспілкувався з працівниками та мешканцями пансіонату, вислухав їхні прохання. Він запевнив. що буде робити все залежне від нього, аби їм жилося краще і тепліше. Зокрема пообіцяв виділити кошти на утеплення спального корпусу.

 

Нардеп подякував колективу за роботу, бо, щоб працювати у таких умовах, зазначив, піклуватися про ветеранів, треба мати велике серце. Озвучив й ряд вимог до влади, наголосивши, що не дозволить їй залазити до кишень українців, а буде робити усе, щоб виділялись кошти на ліки, знизили комунальні тарифи, переглянули пенсії і підвищили заробітні плати.

 

- Моя політика, - відновлення України, як сильної держави, - сказав Олег Ляшко. - Я добиватимуся, щоб заборонити ввозити імпортну продукцію, можемо виробляти все необхідне у себе. Нам не треба буде ніяких кредитів МВФ, якщо відновимо економіку.


Більше фото - у галереї:

Telegram Channel