Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Зате наша Світоліна – найкрасивіша!

Яка з них найчарівніша – та й українка!!!

Фото Getty Images.

Зате наша Світоліна – найкрасивіша!

Сьогодні у Сінгапурі стартує підсумковий жіночий тенісний турнір, у якому беруть участь 8 найсильніших спортсменок планети

Щоправда, як зазначає sport.ua, найкраща тенісистка 2018-го року (яку відзначила WTA спеціальним призом) Симона Халеп, достроково завершила сезон через грижу міжхребцевого диску. Румунка виграла навесні улюблений Ролан Гаррос, перед цим дійшла до фіналу на Australian Open, і навіть попри травму, що змазала осінню частину сезону, залишиться першою ракеткою світу до січня.

 У п’ятницю було проведене жеребкування, що поділило вісімку на дві групи так званого раунду-робін. По дві найкращих тенісистки з кожної групи виходять до півфіналу.

Червона група:

[1] Анжелік Кербер (Німеччина)

[3] Наомі Осака (Японія)

[5] Слоан Стівенс (США)

[8] Кікі Бертенс (Нідерланди)

Біла група:

[2] Каролін Возняцькі (Данія)

[4] Петра Квітова (Чехія)

[6] Еліна Світоліна (Україна)

[7] Кароліна Плішкова (Чехія)

24-річна українка Еліна Світоліна наразі 6-а у світовому рейтингу.

Якщо у першій половині сезону українці Еліні Світоліній ще вдавалося спалахувати на минулорічному багажі (титули у Брісбені, Дубаї та Римі), то після Риму, на жаль, всі справи у неї пішли погано.

 

 Кардинальне схуднення привело до втрати як потужності, так і головного козирю – швидкості переміщення кортом. Азійська серія взагалі була провальною, добре, що конкурентки теж не феєрили та не змогли вибити Світоліну з вісімки кращих – 24-річна українка наразі 6-а у світовому рейтингу…

Результати сезону Еліни Світоліної: 3 титули, 37 перемог, 14 поразок.

У неділю турнір стартує матчами Білої групи, де в першому матчі о 12:00 за Києвом зійдуться Еліна Світоліна (Україна) – Петра Квітова (Чехія).

Telegram Channel