Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Від коней – до офісних працівників (Відео)

Винахід допомагає зосередитися на роботі.

ITC.ua.

Від коней – до офісних працівників (Відео)

Компанія Panasonic презентувала високотехнологічні шори

Як розповідає портал ITC.ua, традиційно шори (спеціальні накладки на очі) використовуються для коней: вони звужують кут огляду, не даючи тварині збиватися з дороги і відволікатися на транспорт і людей.

Студія дизайну Future Life Factory, що належить японській компанії Panasonic, представила Wear Space – своєрідні шори для людей, покликані захистити їх від зовнішніх подразників при роботі у великих офісах відкритого типу.

 Як повідомляється, Wear Space являє собою спеціальну конструкцію, яка закріплюється на голові і обмежує кут огляду на 60 градусів.

Як повідомляється, Wear Space являє собою спеціальну конструкцію, яка закріплюється на голові і обмежує кут огляду на 60 градусів. У гаджет також вбудовані навушники, основна функція яких – пригнічення шуму, але їх можна використовувати і в якості звичайних бездротових навушників, які працюють по Bluetooth. «В епоху відкритих офісів людям стає все важче організувати свій простір таким чином, щоб можна було зосередитися на роботі, - відзначили в Future Life Factory. - Одягнувши Wear Space, ви забезпечите собі продуктивний особистий простір».

Шори для офісних працівників у продаж поки не надійшли – компанія на даний момент збирає гроші на їх виробництво. Ціни на пристрій починаються з 29 тисяч японських ієн (приблизно $ 260).

 

Telegram Channel