Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ходить гарбуз по городу? Ні. Сьогодні – по Луцькому зоопарку (Фоторепортаж)

Сьогоднішнє частування - супер!

Фото: Олександра ДУРМАНЕНКА.

Ходить гарбуз по городу? Ні. Сьогодні – по Луцькому зоопарку (Фоторепортаж)

Адже там відбувається традиційний осінній День гарбуза

То ж жовто-коричневі пузані усюди – зустрічають при вході у зоопарк, прикрашають квітники й газони, у клітках – наповнені харчами.

 
 
 

 Директор зоопарку Людмила Денисенко пригадує, що це свято (яке, до речі, проходить вже четвертий рік поспіль!) стало чи не першим свого часу, яке вирішили організувати. І як з 2014 року повелося, що працівники готують дійство своїми силами, так до сьогодні нічого й не змінилося.

 

  «Де ще, – каже пані Людмила, – головний бухгалтер варить гарбузову кашу? Лише у нас!»

 

 Свідченням того, що колектив із керівником все роблять правильно, є відвідувачі. Їх на такі святкування приходить щоразу більше. Сьогодні, зауважує Людмила Денисенко, за найскромнішими підрахунками – більше півтисячі гостей.

 

 І справді, на власні очі побачив, з яким бажанням люди беруть участь у майстер-класах і квесті, роблять світлини біля тематичних фото-зон, смакують гарбузовою кашею та радіють бульбашковому шоу.

 
 
 

 Традиційно, «гарбузове» частування перепало й мешканцям зоопарку. «Фішка» цьогорічного свята – годування відвідувачами тварин у клітках. Звичайно, лише тих, до яких можна зайти без остраху.

 
 

 А от левам і тиграм гарбузові «миски» із м’ясом і рибою подавали працівники зоопарку.

Святковий обід для тигрів.
 

 

Telegram Channel