Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Казкове люстерко стає реальністю

Персональний порадник для кожної красуні.

FainaIdea.

Казкове люстерко стає реальністю

Гаджет підкаже, що потрібно зробити для гарного вигляду

Тайванська компанія Orwellian вирішила подарувати своїм користувачам можливість наводити красу, не вдаючись до консультації фахівців. Мова йде про нове «розумне» дзеркало HiMirror Mini, що представляє собою особливий пристрій, який реєструє різні шкірні вади і допомагає скласти список заходів і дій, необхідних для їх усунення. Про це розповідає портал FainaIdea.

Пристрій використовує високоякісну камеру разом із особливою технологією під назвою Skin Analysis Engine X. Це програмне забезпечення, що реєструє і оцінює стан шкіри користувача, аналізуючи такі основні показники – зморшки, згини шкіри, зовнішню текстуру, колір, наявність чорних і червоних плям та інше. Коли аналіз завершується, HiMirror Mini пропонує список препаратів і засобів з догляду для кожного конкретного користувача із додатковими рекомендаціями щодо їх застосування.

 Пристрій використовує високоякісну камеру разом із особливою технологією під назвою Skin Analysis Engine X.

Крім цього, люстерко також може допомагати нанести макіяж, застосовуючи один із п'яти доступних режимів освітлення, що може бути вкрай корисним для всіх користувачів.

Ця модель дзеркала є вже третьою за рахунком від компанії. Відомо, що її продажі розпочнуться п'ятого листопада поточного року, а стартова ціна складе близько 300 доларів США, що є дійсно привабливою пропозицією.

Telegram Channel