Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Двоє наших земляків здобули золоті медалі на Іграх Нескорених

Наші Нескорені з тренером

www.facebook.com/Майя Москвич

Двоє наших земляків здобули золоті медалі на Іграх Нескорених

Волинянка і єдина жінка у команді нашої збірної Майя Москвич виборола першість в індивідуальному заліку, а спільно з рівнянином Андрієм Усачем – у командному

 

 Наша землячка показала просто неймовірний результат. Особливо враховуючи, що спортивний лук Майя вперше взяла до рук у березні цього року за порадою Дмитра Сидорука під час тестування, повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбуці» InvictusGamesTeamUkraine

Окрім того, «золото» Invictus Games Sydney 2018 presented by Jaguar Land Rover! Майя Москвич, Сергій Шимчак та Андрій Усач вибороли  у командному заліку! 

Присвячую всім, хто залишився живий після Майдану і війни, і хоча б раз думав: навіщо? Чому хтось загинув, а я лишився жити... ? Це не нам було вирішувати! Але як жити далі - вирішуємо саме ми! 

«Радійте всі, хто вболівав! Золото! Навіть більше - 2 золота! Одне ми вибороли в командній стрільбі з Андрій Усач і Сергій Шимчак, друге - індивідуальна першість. Дякую Богу, тим, хто вірив, молився і підтримував! Хто був моїми крилами, обіймами і натхненням! Окрема подяка тренеру Ользі Ягодкиній! Присвячую всім, хто залишився живий після Майдану і війни, і хоча б раз думав: навіщо? Чому хтось загинув, а я лишився жити... ? Це не нам було вирішувати! Але як жити далі - вирішуємо саме ми! Для довідки: мене таки змусили вранці стріляти без шнурочка. І хоч мої постріли були вже не такі бездоганні, як вчора, вони були достатні для результату. А останній, як ви і просили - в «яблучко». Олександр Зозуляк отримує срібло і ми сьогодні нашою командою лучників поповнюєм скарбничку збірної на + 3!» - написала Майя Москвич на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Telegram Channel