Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Хто має право на податкову знижку на навчання

Право на таку знижку мають громадяни України, які сплачують за навчання у закладах

Юстиція Волині

Хто має право на податкову знижку на навчання

Юстиція Волині впродовж тижня проводила інформаційну кампанію у закладах освіти Луцька. Фахівці Головного управління у першу чергу відвідали виші, з якими підписано меморандум про співпрацю, а згодом інші навчальні заклади обласного центру та регіонів

Відтепер студенти та учнівська молодь будуть обізнані у своїх правах щодо податкової знижки на навчання. Варто зазначити, що до інформаційної кампанії долучилися і надійні партнери – управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації. Це дасть змогу охопити якомога більше закладів.

Право на таку знижку мають громадяни України, які сплачують за навчання у закладах дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійно-технічної та вищої освіти за себе або члена його сім`ї 1-го ступеня споріднення (батьки, чоловік/дружина, діти, у тому числі усиновлені).

Нагадаємо, що податкова знижка на навчання — це сума, на яку дозволяється зменшити розмір сплаченого особою податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) у зв`язку з оплатою нею послуг навчання. Право на таку знижку мають громадяни України, які сплачують за навчання у закладах дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійно-технічної та вищої освіти за себе або члена його сім`ї 1-го ступеня споріднення (батьки, чоловік/дружина, діти, у тому числі усиновлені).

Telegram Channel