Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Патрульним довелося стріляти у величезного пса, якого спустив на них п'янезний господар

Оце так!

УНІАН

Патрульним довелося стріляти у величезного пса, якого спустив на них п'янезний господар

Поранення в лапу таки зупинило хвостатого

У ніч на 8 листопада на вул. Патона в Корабельному районі Миколаєва поліцейські були змушені відкрити вогонь з табельної зброї по собаці породи алабай, якого спустив на них п'яний господар.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на місцеве видання «Новости N».

Відзначається, що співробітники поліції отримали повідомлення від жінки, яка поскаржилася на насильство з боку брата. За її словами, він вів себе агресивно і намагався побити близьких.

Поліцейські були змушені застосувати табельну зброю — перший постріл співробітник поліції здійснив вгору, але агресивну тварину це не зупинило. Вдруге поліцейський вистрілив собаці в лапу. Алабай заскавчав і втік.

Коли правоохоронці прибули на місце інциденту, до них у стані алкогольного сп'яніння вийшов брат жінки, тримаючи на повідку великого алабая.

За даними агентства, чоловік почав нецензурно висловлюватися на адресу поліцейських і погрожувати їм, а на прохання прибрати собаку, який безперервно гавкав, – спустив його на патрульних.

«Поліцейські були змушені застосувати табельну зброю — перший постріл співробітник поліції здійснив вгору, але агресивну тварину це не зупинило. Вдруге поліцейський вистрілив собаці в лапу. Алабай заскавчав і втік», - повідомляє місцеве агентство.

Після цього правоохоронці затримали п'яного хулігана і доставили в Центральний відділ поліції, де на нього склали адміністративні матеріали.

Telegram Channel