Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Букмекери вірять в перемогу «Динамо» над «Ренном»

Вперед, "динамівці"!

Новое время

Букмекери вірять в перемогу «Динамо» над «Ренном»

Початок матчу о 19.55

У четвертому турі групового етапу Ліги Європи Динамо зіграє з Ренном, а також подіями навколо неї. Поєдинок відбудеться сьогодні, 8 листопада, о 19.55 за київським часом, нагадує Новое время.

Динамо: Бойко - Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора - Че-Че, Буяльський, Шапаренко - Сідклей, Циганков - Вербіч

Запас: Бущан, Сидорчук, Морозюк, Андрієвський, Шабанов, Супряга, Дуелунд

Ренн: Коубек - Бенсебаіні, Ньямсі, Да Сілва, Траоре - Леа Сілікі, Поа - Буріго, Зеффан - Сарр, Бен Арфа

Запас: Гертмонас, Сібачо, Ньянг, Андре, дель Кастільо, Юну, Желен

Онлайн-трансляція матчу, який відбудеться в Києві на стадіоні НСК Олімпійський, розпочнеться 8 листопада в 19.55 за київським часом. Пряму трансляцію покаже телеканал Футбол 1.

Статистика знає один офіційний матч між цими командами, який відбувся в третьому турі групового раунду Ліги Європи два тижні тому.

Динамо: займає друге місце в групі K Ліги Європи з п'ятьма очками після нічиїх з Астаною (вдома), Яблонцем (у гостях) і перемоги над Ренном (на виїзді). Команда підходить до гри з двома поразками в трьох попередніх матчах у всіх турнірах. Колектив не зможе розраховувати на оборонця Івана Піваріча та нападника Артема Бєсєдіна (травми), а також півзахисника Володимира Шепелєва.

Ренн: займає третє місце в групі K Ліги Європи з трьома очками після перемоги над Астаною (вдома) і двох поразок від Астани (в гостях) і Динамо (на своєму полі). Команда підходить до гри з двома поразками в чотирьох попередніх матчах у всіх турнірах при одній перемозі. Колектив не зможе розраховувати на півзахисників Клемана Греньє та Якоба Йоханссона.

Статистика знає один офіційний матч між цими командами, який відбувся в третьому турі групового раунду Ліги Європи два тижні тому. Тоді Динамо з рахунком 2:1 виявилося сильнішим за Ренн.

Прогноз від авторитетної букмекерської контори William Hill: Динамо є фаворитом матчу - коефіцієнт на його перемогу дорівнює 2,10, тоді як виграш Ренна оцінюється в 3,60, а нічия - в 3,20.

Telegram Channel