Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Сьогодні День Незалежності Королівства Камбоджа

Святкування Дня Незалежності в Камбоджі.

womanadvice

Сьогодні День Незалежності Королівства Камбоджа

Дата приурочена до дня здобуття незалежності від Франції у 1953 році

Державне свято незалежності відзначається щорічно 9 листопада. Для святкування Дня незалежності робиться багато, проте прем’єр-міністр завжди намагається знайти способи відсвяткувати його без надмірних витрат.

Країна переживає період серйозних економічних випробувань і продовжує працювати над поліпшенням цієї ситуації.

Це обумовлено тим, що країна переживає період серйозних економічних випробувань і продовжує працювати над поліпшенням цієї ситуації.

У 2002 році Камбоджа відзначила свій 49-й День Незалежності, випустивши в небо сотні білих голубів і повітряних куль. Це чудове видовище привело в захват багатотисячний натовп присутніх на святкуванні камбоджійців. У 2004 році в країні відбулася красива урочиста церемонія, присвячена 51-го Дня Незалежності. У 2008 році в день свята провели парад, очолюваний королем і прем’єр-міністром. Жителі Камбоджі завжди намагаються знайти спосіб віддати данину поваги історії своєї країни.

Наукові дослідження показали, що територія Камбоджі була заселена ще в 4000 р до н.е. Держава там виникла ще до 612 року нашої ери. Вона займала значно більшу територію, ніж нинішня Камбоджійська держава.

Королівство Камбоджа, раніше відоме як Кампучія, є країною в Південно-Східній Азії з населенням понад 14 мільйонів чоловік. Столицею і найбільшим містом королівства є Пномпень. Камбоджа є наступником держави індуїстської та буддійської кхмерської імперії, яка керувала більшою частиною Індокитайського півострова між 11 і 14 століттями.

Сучасна Камбоджійська держава відзначає ряд свят на честь своєї історії і День незалежності - одне з них. Це день, коли атаки В’єтнаму послабили колишню імперію. Камбоджійцям довелося пережити тривалий період економічного спаду. Щоб захистити країну, король звернувся за допомогою до Франції в 1863 році. Так, в 1887 році Камбоджа стала частиною французького Індокитаю. Це тривало 66 років, поки країна не отримала повну незалежність від Франції. Це сталося в 1953 році. У 1993 році в країні була затверджена конституційна монархія.

Джерело: ДіловаМова
Telegram Channel