Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чоловік через суд вимагає... омолодження!

Скоро і паспорту не можна буде вірити?

Фото: dgarnhem.

Чоловік через суд вимагає... омолодження!

Пояснення просте — він не відчуває себе на свої 69 років

Підприємець і мотиваційний тренер з Нідерландів Еміль Рательбанд хоче змінити свою дату народження з 11 березня 1949 на 11 березня 1969 року. За його словами, якщо трансгендерам дозволено вказувати іншу стать, то він має право вказувати інший вік. Про це розповідає Вокруг Света.

«Ми живемо в такий час, коли ви можете змінити своє ім'я та стать. Чому я не можу прийняти рішення про свій вік?» - заявив Рательбанд. Він стверджує, що відчуває себе через це дискримінованим. А ще нарікає, що вік впливає на його шанси на працевлаштування і успіх в додатку для знайомств Tinder.

 «Ми живемо в такий час, коли ви можете змінити своє ім'я та стать. Чому я не можу прийняти рішення про свій вік?» - заявив Рательбанд.

«Коли мені 69 років, я обмежений. Якщо мені 49, я можу купити новий будинок, їздити на іншому автомобілі. Я можу ще більше працювати... Коли я на Tinder вказую, що мені 69, я не отримую відповіді», - заявляє чоловік.

За словами Рательбанда, лікарі оцінили стан його організму як у 45-річного. Більш того, він і відчуває себе «молодим богом». Очікується, що суд винесе рішення протягом чотирьох тижнів. Чиновники скептично ставляться до справи, стверджуючи, що не існує правового механізму, який може дозволити людині змінити її дату народження.

Telegram Channel