Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Волинському центрі зайнятості писали диктант

Разом із підлеглими за диктант засів і керівник установи Роман Романюк.

Волинський центр зайнятості

У Волинському центрі зайнятості писали диктант

У День української писемності та мови працівники установи приєдналися до написання всеукраїнського радіодиктанту національної єдності

Зазначимо, що цей спецпроект започаткувало Українське радіо 16 років тому. Чиновники Волинського центру зайнятості долучилися до нього вперше. Писали старанно і сумлінно, намагаючись згадати, де ставиться кома, а де — тире. Їхні пальці більш звичні до комп’ютерної клавіатури, ніж до кулькової ручки. Тож декому, певне, доводилося згадувати і написання букв. Разом із підлеглими за диктант засів і керівник установи Роман Романюк.

Їхні пальці більш звичні до комп’ютерної клавіатури, ніж до кулькової ручки. Тож декому, певне, доводилося згадувати і написання букв.

— Написання його — це не просто спосіб перевірити грамотність, це можливість ще раз відчути себе частиною єдиного цілого, — зазначив він. — Текст «Крила України» дав нам нагоду зупинитися і задуматися про головне. Тут справді багато речей, які перевертають нашу свідомість, допомагають зрозуміти, що для нас дійсно важливе і почати ще більше пишатися своєю країною.

 
 
 
Telegram Channel