Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Володимирі-Волинському викрито три підпільні АЗС

Вирішується питання про накладення арешту на матеріальні цінності.

Прес-служба прокуратури області

У Володимирі-Волинському викрито три підпільні АЗС

Володимир-Волинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у розслідуваному Володимир-Волинським відділом поліції кримінальному провадженні про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 272 КК України)

У рамках розслідування провадження прокурорами спільно з працівниками Управління захисту економіки в області, Володимир-Волинського міськрайвідділу УСБУ в області із залученням представників Головного управління Державної служби із надзвичайних ситуацій та Управління Держпраці в області проведено слідчі дії, в ході яких виявлено факти нелегальної реалізації нафтопродуктів у Володимирі-Волинському.

З місць незаконної реалізації нафтопродуктів вилучено 14 тонн дизельного палива та пристрої для заправки транспортних засобів.

З місць незаконної реалізації нафтопродуктів вилучено 14 тонн дизельного палива та пристрої для заправки транспортних засобів. Припинено діяльність трьох нелегальних АЗС. Досудове розслідування триває.

Джерело: Прес-служба прокуратури області.
Telegram Channel