Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині 23-річний мотоцикліст потрапив у реанімацію внаслідок ДТП

Правоохоронці рекомендують українцям із настанням холодів, погіршенням погодних умов за можливості уникати поїздок на мотоциклах, мопедах, скутерах і велосипедах.

Max Pixel

На Рівненщині 23-річний мотоцикліст потрапив у реанімацію внаслідок ДТП

Повідомлення про госпіталізацію потерпілого в аварії жителя Володимирецького району надійшло до поліція учора

Слідчо-оперативна група встановила, що у селі Великі Цепцевичі 23-річний водій мотоцикла «Kinlon», місцевий житель, в умовах недостатньої видимості через туман, не впорався із керуванням, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на дерево.

Молодий хлопець отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку і перебуває у мозковій комі.

Внаслідок зіткнення молодий хлопець отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку і перебуває у мозковій комі. Потерпілого для надання допомоги транспортували до медзакладу обласного центру.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Мотоцикліст за результатами освідування був тверезий.

Поліцейські наголошують усім водіям, а зокрема двоколісних транспортних засобів, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість та уникати ризикованих маневрувань.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції
Telegram Channel