Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Під Рівненським СІЗО злапали чоловіка, який прив'язував «наркоту» до закинутих в'язнями «вудочок»

Незрівнянно краще ловити рибу, а не наркотики...

fish-ka.com

Під Рівненським СІЗО злапали чоловіка, який прив'язував «наркоту» до закинутих в'язнями «вудочок»

Правоохоронці мали оперативну інформацію про запланований «сеанс нарколовлі»

Про те, що засуджені та ув’язненні установ виконання покарань усілякими методами намагаються дістати речовини заборонені для вживання – не дивина. Дивує хіба що – винахідливість в’язнів, зауважують Новини по-рівненськи.

В’язні однієї з камер установи через вікно викинули котушку за межі слідчого ізолятора, залишивши у себе один один кінець нитки.

Так, днями біля стін Рівненського СІЗО затримали чоловіка, який намагався передати ув’язненим нарковмісні препарати. Зробити це змовники збиралися з допомогою нитки. В’язні однієї з камер установи через вікно викинули котушку за межі слідчого ізолятора, залишивши у себе один один кінець нитки. Усе, що було потрібно зробити чоловікові – це знайти її та прив’язати свою “посилку”, а потім перекинути назад на територію установи. Далі з допомогою нитки пакунок мав би потрапити до камери. Утім не судилося, бо рівнянина затримали працівники СІЗО та патрульної поліції. Пенітенціарії кажуть – володіли оперативною інформацією та чекали на затриманого.

У чоловіка, який “попався на гарячому” правоохоронці виявили 7 таблеток білого забарвлення невідомого походження.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області яка в присутності понятих вилучила даний пакунок для дослідження та здійснила першочергові слідчі дії.

Telegram Channel