Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Горохівські волонтери збираються на лінію фронту

Пам’ятайте: вони там бережуть наше мирне небо!

Фото if.gov.ua.

Горохівські волонтери збираються на лінію фронту

Уже п’ятий рік на Сході України не згасає полум’я війни. Не перестаючи спілкуватися з воїнами на передовій, горохівські волонтери дізналися, що захисники потребують нашої допомоги, тому вже запланували до них чергову поїздку

Вкрай необхідними у зоні бойових дій є бензопили;  запчастини до автомобілів ГАЗ, УАЗ, ЗІЛ, УРАЛ; сокири;  сітки маскувальні та кікімори; рукавиці теплі робочі; чоботи та напівчоботи дутики; масла, свічки до бензопил і генераторів; ланцюги до бензопил; мішки; піна монтажна; диски для болгарки (125 мм); цвяхи (80, 100, 120); плівка товста; пральний порошок та засоби гігієни; туалетний папір; домашня консервація; кава розчинна і заварна. 

Делікатесом під обстрілами є  цибуля, часник, сало, яблука… Ці вітамінні продукти потрібні в необмеженій кількості. Можна уявити, як удалині від дому, в окопах і бліндажах їм хочеться домашніх смаколиків. 

Делікатесом під обстрілами є  цибуля, часник, сало, яблука… Ці вітамінні продукти потрібні в необмеженій кількості.

Волонтери просять фермерів, керівників усіх агроформувань допомогти каністрами ємністю 10, 20 літрів. Передадуть у добрі руки і квадрокоптера, який літає на відстань 2 – 3 км. Eкрай потрібні кошти на глушники, біноклі. 

Не забуваймо, що наша сила в єдності! Пам’ятаймо, що завдяки воїнам, які сьогодні на передовій, українці працюють, мріють. 

Збір допомоги в магазині «Міраж» у Горохові по вулиці Луцькій (через дорогу від автостанції). Виїзд 24 листопада від Свято-Вознесенського храму міста Горохова о 9 годині.

Контакти: 0969982583 – Віталій; 0966399662 – Ярослав.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel