Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 «Волиньобленерго» спростило доступ до Особистого кабінету

Користуйтеся сервісом у будь-який зручний час

«Волиньобленерго»

«Волиньобленерго» спростило доступ до Особистого кабінету

Юридичні особи та фізичні особи-підприємці вносити покази та формувати рахунки тепер можуть без використання електронного цифрового підпису

ідтепер у Особистому кабінеті ви маєте можливість контролювати споживання електроенергії, самостійно вносити показники приладів обліку, формувати та друкувати рахунки на оплату, відстежувати стан рахунку, контролювати своєчасність оплати, отримувати інформацію про заборгованість і головне – для цього не потрібно мати електронний цифровий підпис та витрачати час на відвідування філії.

Раніше для повноцінного користування Особистим кабінетом, юридичні особи повинні були мати електронний цифровий підпис, що вимагало від споживачів додаткових витрат. Зараз він необов'язковий –підпис потрібний тільки тим споживачам, які отримують двосторонньо підписані рахунки та акти приймання-передачі.

Щоб скористатися новими послугами Особистого кабінету, потрібно укласти додаткову угоду до договору за місцем обслуговування та вказати адресу електронної скриньки, на яку буде відправлено код активації.

Зараз цифровий підпис необов'язковий –підпис потрібний тільки тим споживачам, які отримують двосторонньо підписані рахунки та акти приймання-передачі.

Після успішної реєстрації ви можете користуватися сервісом у будь-який зручний час. Вхід в Особистий кабінет доступний на сайті ПрАТ «Волиньобленерго» за посиланням http://energy.volyn.ua/company/ . Також для зручності споживачів розміщено детальну інструкцію користування сервісом.

У разі виникнення запитань звертайтеся у відділ збуту філії, яка вас обслуговує, а також у Центр обслуговування клієнтів (м.Луцьк та Луцький район).

Запровадження нової спрощеної системи розрахунків зі споживачами – це крок до відкритих та взаємовигідних стосунків.

Джерело: Прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго»
Telegram Channel