Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Секретний інгредієнт до сніданку

Маленький секрет від шефа.

UkrMedia.

Секретний інгредієнт до сніданку

Це не молоко, але він точно є у вашому холодильнику

Традиційною стравою на сніданок є яєчня, розповідає UkrMedia. Але з її приготуванням дуже легко помилитися. Довге перебування на сковороді, або неправильно підібрана температура приготування можуть перетворити продукти на щось не надто смачне.

Яєчня зі збитих яєць без додаткової рідини, може вийти чудовою, якщо ви правильно її приготуєте. Підігрійте сковорідку до середньої температури, збийте яйця, перш ніж їх додавати, а потім часто перемішайте, коли вони будуть на сковороді. Але додавання невеликої кількості додаткового інгредієнту допоможе надати яйцям ультра-шовковистої текстури.

 Додавши ложку сметани на кожні дві яйця у миску, ви зможете отримати значно кращу текстуру яєчні.

Традиційно додають молоко, яке додає яєчні смаку та гарного кольору. Але існує інший інгредієнт, котрий може допомогти приготувати ідеальний сніданок. Додавши ложку сметани на кожні дві яйця у миску, ви зможете отримати значно кращу текстуру яєчні. Як радить Refinery29 визнаний шеф-кухар Джастін Фергюсон, додавання сметани замість молока в яйця «робить їх вершковими і багатшими, не позбавляючи яскраво-жовтих кольорів».

Згідно з даними The Kitchn, для найкращих результатів необхідна сметана з високим вмістом жиру, яка надасть багатшу текстуру, ніж версії продукту з низьким або нежирним складом.

Telegram Channel