Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Імениті волинські вчителі привітали свого учня із професійним святом

На знімку: Валентин Вавринович разом із директором ЗОШ І-ІІ ступеня села Ощева Наталією Притолюк та головою Терешківцівської сільської ради Тамарою Войтович.

Леся Влашинець

Імениті волинські вчителі привітали свого учня із професійним святом

У редакцію «Волині» звернулися заслужений учитель України Ганна Бабій та ветеран педагогічної праці Галина Кос із листом, у якому подякували своєму колишньому учневі Валентину Вавриновичу за те, що не забуває рідної школи

Публікуємо лист освітян без змін: «День працівника сільського господарства сповістив про закінчення трудового року одному із найавторитетніших господарників Горохівщини, Заслуженому працівникові сільського господарства України, випускнику Ощівської школи і просто нашому вдячному учню Валентину Володимировичу Вавриновичу.

Валентин Вавринович закінчив нашу школу у 1978 році. Пригадуємо, що на уроках та позакласних заходах був скромним, відповідальним, старанним, сумлінно ставився до вивчення навчальних дисциплін. Та, незважаючи на відмінні результати навчання, мріяв працювати в полі, ростити хліб, бути, як мовиться, справжнім господарем. Може, тому, що з дитинства знав справжню ціну нелегкої праці трударів-колгоспників?

Валентин Володимирович через 40 років після того, як востаннє переступив поріг рідної школи, не забуває про нас, своїх учителів.

Любов до праці покликала Валентина Вавриновича після закінчення Ощівської восьмирічки до Горохівського сільськогосподарського технікуму. Уже згодом, здобувши вищу освіту, пропрацювавши на різних, у тому числі й керівних посадах, він повернувся у рідні Терешківці й Ощів і очолив місцеве сільськогосподарське підприємство.

І приємно з того, що Валентин Володимирович через 40 років після того, як востаннє переступив поріг рідної школи, не забуває про нас, своїх учителів (хоч ми давно уже на заслуженому відпочинку), щорічно вітає із Днем знань та Днем учителя, навідується у гості, як кажуть, «не з порожніми руками». Радіємо, що Валентин Вавринович багато зробив і для розвитку матеріально-технічної бази й наукового потенціалу нашої школи, і для громади сіл Ощева і Терешківців.

Дорогий Валентине Володимировичу! Щиро вітаємо Вас із професійним святом. Бажаємо миру, злагоди, здоров’я й наснаги у вашій, хоч нелегкій, але такій потрібній праці. Гордимося тим, що Ви не лише гарний господар і наш вдячний учень, а й щира і порядна Людина».

Telegram Channel