Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Горохові припинено діяльність незаконного грального закладу

Організатор бізнесу мав непогану виручку.

Прес-служба прокурора області

У Горохові припинено діяльність незаконного грального закладу

Під час обшуку в організатора нелегального бізнесу вилучено понад 38 тис. грн

Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області слідчими Слідчого управління Головного управління національної поліції в області та працівниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито незаконний гральний заклад у Горохові.

У ході обшуків у закладі та в оселі організатора нелегального бізнесу виявлено та вилучено понад 38 тис. грн. готівкових коштів, 6 комп'ютерів та інше електрообладнання, за допомогою якого клієнтам незаконно надавались послуги доступу до азартних ігор.

У ході обшуків у закладі та в оселі організатора нелегального бізнесу виявлено та вилучено понад 38 тис. грн. готівкових коштів, 6 комп'ютерів та інше електрообладнання.

Організатору грального закладу повідомлено про підозру у незаконному занятті гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 203-2 КК України).

До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді застави. Вирішується також питання про накладення арешту на вилучене майно й притягнення до передбаченої законом відповідальності інших причетних до роботи підпільного закладу осіб.

Наталка Мурахевич, прес-секретар прокурора області

 Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.
Горохівський ігорний заклад вже не працює.
Горохівський ігорний заклад вже не працює.

 

Telegram Channel