Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Трагедія життя «мами» Карлсона (Відео)

Стрічка розповідає про молоді літа майбутньої письменниці.

ReadRate.

Трагедія життя «мами» Карлсона (Відео)

У прокат вийшов художній фільм «Бути Астрід Ліндгрен»

Багато читачів знають і люблять Карлсона і Пеппі, але не всі знайомі з подробицями біографії найвідомішої шведської казкарки, розповідає портал ReadRate. У юному віці Астрід завагітніла, не будучи в шлюбі, і була змушена на деякий час віддати сина в прийомну сім'ю, щоб зам'яти скандал, а також мати можливість працювати. Хоча письменниця проживала цей період з властивою їй рішучістю і войовничим оптимізмом, згодом вона не раз зізнавалася, що час далеко від сина було для неї найважчим у житті – хлопчик багато хворів і дуже страждав без матері, та й вона насилу їхала від нього після нетривалих побачень.

 Робота вийшла легкою, драматичною і повної надії.

Саме ця історія, описана в газетній замітці, яку прочитала Пернілла Фішер Крістенсен, і надихнула режисера на створення сценарію фільму «Бути Астрід Ліндгрен». Робота вийшла легкою, драматичною і повної надії. Кожному персонажу фільму співчуваєш, однак особливо душа болить за юну письменницю, яка вперто не звертає увагу на життєві негаразди. Втім, історія скоріше не про творчість (у важкі ситуації потрапляють дівчата всіх професій і станів), а про материнську любов.

Роль молодої Астрід у фільмі виконала чарівна Альба Аугуст. Фільм знятий з безліччю невеликих, але милих деталей (наприклад, на роботі Ліндгрен зустрічається чоловік на прізвище Карлсон). Стрічка повинна сподобатися усім любителям неспішного європейського кіно і, звичайно, фанатам письменниці.

 

Telegram Channel