Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Блискуче місце на кухні

Не гірше, ніж сучасні миючі засоби.

UkrMedia.

Блискуче місце на кухні

Один засіб і раковина мийки наче нова

Багато господинь, щоб полегшити процес і домогтися кращого результату, використовують сучасні миючі засоби. Але є і ті, хто віддає перевагу бабусиним методам. Наприклад, як розповідає портал UkrMedia, насипає борошно в раковину, і отримає такий же відмінний результат!

На перший погляд, ідея засипати раковину борошном виглядає безглуздою. Але цей спосіб діє безвідмовно навіть у тих випадках, коли раковина виглядає брудною і затертою. Щоб привести раковину в порядок, потрібно звільнити її від посуду і вимити з оцтовим або содовим розчином (для цього оцет або сода змішується з водою).

 Цей спосіб набагато кращий побутової хімії і підійде, передусім, тим, хто страждає від алергії.

Наступний крок - витерти насухо. Для цієї мети підійде кухонний рушник або щільна серветка. Запам'ятайте, що можна посипати борошном тільки ідеально суху раковину, інакше результату не буде.

А тепер саме час щедро посипати борти і дно раковини борошном. Знадобиться чверть склянки або трохи більше. Сухим рушником або паперовою серветкою потрібно відполірувати нержавійку так, щоб сталь заблищала. Розітріть борошно енергійно, а після цього — приберіть непотрібні залишки.

Цей спосіб набагато кращий побутової хімії і підійде, передусім, тим, хто страждає від алергії. Натуральні речовини нейтральні і не завдають шкоди організму. До речі, чистка борошном підійде для всіх виробів з нержавійки. Так можна чистити і варильну поверхню, і кухонне начиння, в тому числі, каструлі, чайники та інше.

Telegram Channel