Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Серед майбутніх ІТ-шників обрали Міс та Містера - 2018

Перемогли найгідніші та найталановитіші студенти

ЛНТУ

Серед майбутніх ІТ-шників обрали Міс та Містера - 2018

Чергове свято відзначили у Луцькому НТУ: студенти та викладачі долучилися до обрання найталановитіших та найгарніших представників факультету комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Цього разу у протистоянні мужності та ніжності, хоробрості та романтичності, серйозності та кокетливості дівчатам та хлопцям ФКНІТу довелося позмагатися за звання Міс та Містер - 2018

«Сьогодні ви поринете у світ феєрії та отримаєте незабутні враження від наших неперевершених конкурсантів, які готові довести, що саме вони є гідними почесного звання. Кожна епоха, кожна країна обирає свій ідеал краси, давайте і ми поринемо в атмосферу конкурсу, який зібрав найпривабливіших та найспокусливіших хлопців і дівчат, щоб обрати тих, хто варті титулу Міс та Містер ФКНІТ – 2018», - зазначили ведучі свята.

Для того, аби вразити глядачів власною харизмою, закохати у чарівну посмішку, зацікавититалантами та підкорити неймовірним вбранням, учасникам змагань довелося поборотися у трьох конкурсах: «Відео-представлення», «Таланти», «Інтелектуальний конкурс». Оцінювати майстерність конкурсантів доручили компетентному журі у складі: представника «Арт-букет» Ірини Журби, фотографа Наталії Вронської, заступника декана ФКНІТ Юлії Повстяної, Міс та Містера факультету КНІТ Валентини Кметь і Володимира Серветника та асистента кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Сергія Гринюка.

Передусім у чарівних сукнях і вишуканих костюмах учасники вийшли на сцену для дефіле й презентували неочікуваний для глядачів сюрприз - студенти виконали кавер на відомий хіт «Despacito» із власною версією тексту «Ми на ФКНІТі». Потому кожен із конкурсантів мав чудову нагоду відрекомендувати себе за допомогою відео-представлення. Тут фантазія учасників «розгулялася», адже хтось зробив доволі романтичний фільм, хтось навпаки вирішив покепкувати із самого себе, втім усі дотрималися головного завдання – розповісти про себе, свої захоплення, вміння і таланти якомога більше. Після гідного представлення, якість виконаного завдання за п’ятибальною шкалою оцінили судді, які цього разу, до речі, були строгими й навіть не скупилися на «трійки».

Ще більш творчо проявити себе була нагода у конкурсі талантів, як зазначили ведучі свята: «Кожен із конкурсантів приніс із собою неоціненний скарб, любов до поетичного слова, музики, хореографії, доброзичливість у серці та бажання творити». Факультету КНІТ і справді є ким пишатися, адже потенційні Містери показали вміння на швидкість збирати кубик Рубика і навіть похизувалися чемпіонськими званнями у цьому спорті, продемонстрували майстерність у хіп-хопі, грали на клавішних із зав’язаними очима та навіть дивували грою на кларнеті. Дівчата продемонстрували вміння фотографувати, співати, декламувати поезії та навіть малювати візерунки в стилі Петриківського розпису.

Натомість таємну зброю учасників битви красивих та кмітливих судді і глядачі мали нагоду дізнатися завдяки інтелектуальному конкурсу. Хоча запитання не стосувалися «великих наук», втім проявити почуття гумору і оригінально відповісти під силу далеко не кожному. Власне на такі здібності й перевіряли потенційних Міс та Містерів ведучі вечора. Так, учасникам конкурсу довелося попітніти відповідаючи на питання: «У сумочці кожної дівчини повинні бути закордонний паспорт та купальний костюм. Що ж завжди повинно бути у хлопця?», «Ви хочете з подругами піти до нічного клубу, але хлопець не пускає. Як вдієте?», «Яку людину можна назвати красивою?», «Якщо бачиш, що твій подарунок не сподобався дівчині, як вийти із ситуації?» тощо.

Фінальний вихід учасників на сцену не залишив байдужим нікого, адже таких красунь та красенів як на ФКНІТі варто ще пошукати. Чарівні сукні на дівчатах, підтягнуті хлопці й усмішки із шармом… окрім членів журі, усе це помітив та оцінив й ректор Луцького НТУ Петро Савчук. Він привітав усіх присутніх, подякував за чудове свято та побажав переможцям сьогоднішнього конкурсу успіхів на їхньому наступному змаганні – міжфакультетській битві Міс та Містерів.

«Дякую за те, що ви сьогодні зробили свято для всіх. Переможених тут не буде, але будуть переможці, котрих згодом делегуватимуть на всеуніверситетський рівень, тому бажаю їм перемоги. Факультет комп’ютерних наук та інформаційних технологій дійсно класний, інтелектуально сильний і креативний, тож доводьте свою першість й на міжфакультетському рівні», - наголосив Петро Савчук.

Після вітальних слів ректора й настав той довгоочікуваний момент оголошення результатів конкурсу. Так, від глядачів найбільшу підтримку отримали Катерина Півницька та Максим Христинець, які й отримали титули «Міс та Містер глядацьких симпатій». Почесну стрічку із написом «Міс стиль» отримала Анна Бочнюк, титул «Міс грація» здобула Іванна Хохлова, звання «Містер шарм» отримав Юрій Колесник, «Містер мужність» став Леонід Неділько, а титул «Містер креатив» заслужив Ілля Романюк. Звання «Віце-міс ФКНІТ» та «Віце-містер ФКНІТ» вибороли Катерина Півницька й Вадим Колотюк, а омріяні звання «Міс та Містер ФКНІТ» отримали Юлія Ковальчук і Максим Христинець.

Джерело: ЛНТУ
Telegram Channel